02 / 05 / 2024

Kaş 1/25 binlik imar planı

Kaş 1/25 binlik imar planı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kaş için hazırladığı yaklaşık 40 bin nüfusu öngören 1/25 binlik plana ilişkin açılan davada mahkeme, imar planının iptaline karar verdi.

Dolar tarihi zirvesinin gerisinde! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç TL? 25 Şubat 2024 dolar/TL kuru

25 Şubat 2024 dolar/TL kuru haftaya tariih zirvenin gerisinde başladı. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira? 25 Şubat 2024 dolar/TL kuru.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç TL? 25 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. 25 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcıların odağında. Kapalıçarşı altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından anlık olarak takip ediliyor. 25 Aralık Pazartesi altın fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi! Fiyatlar şişmeye başladı! Müteahhitler isyanda! Güncel demir fiyatları

Geçtiğimiz haftalarda art arda gelen indirimin ardından demir fiyatları yeni haftaya zamla başladı. İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 25 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Altın fiyatları sert düştü! 1 çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları 

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düştü. Merkez Bankası'nın beklentilerin çok üzerinde açıkladığı faiz kararı piyasaları etkiledi. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira? 25 Ağustos Cuma altın fiyatları.

7 parça çerezlik seti 119 TL'ye, kavanoz kapağı 1, 25 TL'ye, şeffaf sürahi 65 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 14 Temmuz 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, 7 parça çerezlik seti 119 TL'ye, kavanoz kapağı 1, 25 TL'ye, şeffaf sürahi 65 TL'ye düştü.

1 Euro ne kadar oldu? Euro alış satış fiyatı bugün kaç TL? 25 Haziran 2023

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra dolar Euro ve altın fiyatları yükselişe geçti. Peki, 1 Euro ne kadar oldu? Euro alış satış fiyatı bugün kaç TL? İşte detaylar...

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Jaguar E-Pace fiyatları ne kadar? 25 Nisan 2023 fiyat listesi....

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'si Jaguar E-PACE, 2023 Nisan fiyatları açıklandı. Jaguar E-PACE'in fiyatı ne kadar? Jaguar E-PACE'in fiyatı kaç TL? 25 Nisan 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...

Son dakika.. 3 bankadan büyük hamle! Bu fırsat kaçmaz! 25 bin TL nakit verecekler

Kamu bankalarından emeklilerin yüzünü güldürecek için yeni bir ilan yapıldı ve başvuru ekranları bugünden itibaren aktif hale getirildi. Yapılan düzenlemeler yönünde, devlet bankalarının başlattığı kampanyaya başvuran emeklilere hemen 25.000 TL peşin ödeme yapılacak.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 25 Mart 2023 hurda fiyat listesi 

Bakır fiyatları Çin talebindeki toparlanmanın etkisi ile yükselişe geçti. Bu artış hurda fiyatlarına da yansıdı ve hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Fiyatlar resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! İndirim üstüne indirim geldi! 25 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta indirim üstüne indirim geldi. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Mart 2023 demir fiyat listesi.

25 Mart Euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? 25 Mart 2023 euro/TL 

Son dönemde euroda yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi yakından takip ediyor. Fed faiz kararı sonrası dolar değer kaybederken euro yüksedi. 25 Mart Euro ne kadar oldu? Euro kaç TL? 25 Mart 2023 euro/TL.

Dünya Bankası açıkladı: Deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldı!

Dünya Bankası, 6 Şubat tarihinde Türkiye'yi vuran ve asrın felaketi olarak belirtilen iki büyük depremin yaklaşık 34,2 milyar dolarlık doğrudan fiziksel hasara yol açtığını ve deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldığını açıkladı.

Kaş 1/25 binlik imar planı Haberi

Kaş 1/25 binlik imar planı

31 kişinin açtığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın da müdahil olduğu dava, Antalya 4’üncü İdare Mahkemesi görüldü. Dokuz Eylül Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Çınar Atay, Prof. Dr. Sibel Ecemiş Kılıç ve Prof. Dr. Emine İpek Özbek’in mahkemenin isteğiyle hazırladığı bilirkişi raporunda, Büyükşehir Belediyesi’nin Kaş ilçesi için hazırladığı 1/25 binlik imar planının mekansal plan kararlarıyla uyum sağlamadığı, pek çok SİT ve orman alanı ile özel çevre kararları ile uyumsuz olduğu ifade edildi. 


PLAN 38 BİN NÜFUSU ÖNGÖRÜYORDU

38 bin 200 bin nüfusu öngörerek düzenlenen planın, doğal çevreyi ve arkeolojik koruma alanlarını tahribata uğratacağı belirtilen raporda, 1/100 bin ölçekli çevre düzeni planında kaplumbağa yuvalama alanında turizm tesis alanı olarak kullanılmasının bölgedeki doğal yaşama zarar vereceği kaydedildi. Bilirkişi raporunda planın şehircilik ilkelerine, kamu yararına,...