24 / 07 / 2024

kaş deprme haberleri

kaş deprme haberleri

Bu sabah saatlerinde Türkiye'nin dört bir yanında depremler yaşandı. Büyüklüğü ortalama 4.5 olan dört ayrı deprem Hatay'ın Yayladağı ilçesi, Kaş, Şanlıurfa ve Tunceli'de meydana geldi.

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Pandemiden sonra bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de meydana gelen zamlı dönemlerin ardından indirim haberleri art arda gelmeye başladı. İndirime uğrayan ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. İşte Migros'un uyguladığı indirimin detayları.

Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 8 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektörüne bomba gibi düştü. İnşaat malzeme fiyatları tavan yaparken gelen indirim haberleri sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. Demir fiyatları ne kadar oldu?  1 ton demir fiyatı kaç lira? 8 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Tuvalet kağıdı fiyatları dibi gördü! İndirim hası o marketten geldi

Tuvalet kağıtlarına her geçen gün arka arkaya indirim haberleri geliyor. Bir indirim haberi de Tarım Kredi Market'ten geldi. Tarım Kredi Market'te 16'lı  tuvalet kağıdının ücreti dipten satışa sunuldu. İşte indirime ait merak edilen o ayrıntılar.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 11 Nisan 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatları geçtiğimiz haftayı indirimlerle kapattı. Gelen indirim haberleri sonrası vatandaşlar bu hafta hurda fiyatlarını merak ediyor. Bugün Hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 11 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 17 Mart 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından demir fiyatları rekor seviyelere yükselirken bu hafta peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Peki demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 17 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Hangi gübre kaç TL oldu? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gübre firmalarından peş peşe indirim haberleri geliyor. Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Hangi gübre kaç TL oldu? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG'de son dakika depremi! Akaryakıt fiyatları kaç TL? BP, PO, Opet, Shell 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Dünya çapında akaryakıt fiyatları düşüyor ancak Türkiye'de sık sık zam ve indirim haberleri geliyor. Peki benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı hangi şehirde kaç TL oldu? İşte İşte BP, PO, Opet, Shell, Total 21 Aralık 2022 fiyat listesi... 

İnşaat demir fiyatları resmen füze gibi fırladı! 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 200 liralık zamdan sonra bugün demir fiyatlarına bir zam daha geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları resmen füze gibi fırladı. 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

8 bin 9 bin TL değil ama emekliler promosyonun yanında bunu sakın kaçırmayın

Emekli vatandaşlar promosyonlardan gelecek iyi haberleri bekliyor ancak devlet tarafından verilen yardımların da kaçırılmaması gerektiği vurgulandı.

Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Geçen hafta Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye’nin Ayçiçek yağı ihracatının olumsuz etkileneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Peki Ayçiçek yağı fiyatları ne oldu? Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Marmara Ereğlisi'nde kaçak yapı haberlerine isyan edildi!

'Ereğli'de kaçak yapı' haberleri, Marmara Ereğlisi'nde halkı isyan ettirdi. Vatandaşlar, "O haberleri kimlerin yaptırdığını biliyoruz. Yaptıkları ile sorgulananlar, ilçede kaçak yapı avcılığına mı soyundu?" diyerek tepkilerini gösteriyor.

Cüneyt Erginkaya: Adana'daki kaçak yapılaşma durdurulmalı

Şehir Plancıları Odası Çukurova Şube Başkanı Cüneyt Erginkaya, Adana Hava Limanı çevresindeki kaçak yapılaşmanın acilen durdurulması gerektiğini söyledi

Sabri Ateş: Kaçak emlakçılara kimse dur demiyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, "Ankara'da genel müdürlüklerde sabah kim erken gelirse sandalyeyi o kapıyor. Devlette o kadar boş eleman varken, kaçak emlakçılara kimse dur demiyor" dedi

kaş deprme haberleri Haberi

kaş deprme haberleri

YAYLAĞI’NDA 4.6, KAŞ AÇIKLARINDA 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   

HATAY'ın Yayladağı İlçesi'nde 4.6, Antalya'nın Kaş ile Fethiye İlçesi açıklarında ise 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre merkez üssü Hatay'ın Yayladağı İlçesi olan 4.6 büyüklüğündeki deprem, yerin 26 kilometre derinliğinde meydana geldi. Saat 06.02'de meydana gelen depremde can ve mal kaybı olmazken sarsıntıyı hissedenler panikle kendini sokağa attı.


KAŞ VE FETHİYE AÇIKLARINDA 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Antalya'nın Kaş ile Fethiye İlçesi açıklarında ise Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi ön değerlendirme sonuçlarına dayanarak depremin bugün saat 07.31'de meydana geldiğini açıkladı. Yerin 24.55 kilometre derinliğindeki Antalya'nın Kaş İlçesi'ne bağlı Gelemiş Köyü'ne 120, Fethiye'nin Karadere Köyü'ne ise 123 kilometre uzaklıktaki bir...