30 / 04 / 2024

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Pandemiden sonra bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de meydana gelen zamlı dönemlerin ardından indirim haberleri art arda gelmeye başladı. İndirime uğrayan ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. İşte Migros'un uyguladığı indirimin detayları.



Tuvalet kağıdı fiyatlarında meydana gelen zamlı dönemlerden en çok etkilenen ürünlerden biri de  tuvalet kağıdıu oluyor. Migros2un yaptığı indirimler vatandaşı mutlu ediyor. 24'lü tuvalet kağıdının satış fiyatı 99 TL'ye geriledi.

Tuvalet kağıdını indirimli fiyattan satın almak isteyenler Migros markete hücum etti. Solo Akıllı Seçim Tuvalet Kağıdı 24'lü 99,90 TL'den Migros'ta satışta. 

Türkiye'nin en büyük süpermarket zincirlerinden biridir ve bakkaliye, ev eşyaları, elektronik, giyim ve daha fazlasını içeren geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Bu indirim unutulmayacak! Migros ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

1925 yılında temelleri atılan Migros, müşterilerinin şirket sahibi olduğu kooperatifçi bir iş modeli izlemektedir. Bu benzersiz yapı, müşterilerin karar alma süreçlerine katılmalarına ve çeşitli girişimler ve indirimlerle şirket kârından yararlanmalarına olanak sağlamaktadır.

Migros, büyük hipermarketler, küçük süpermarketler, marketler ve özel mağazalar dahil olmak üzere farklı mağaza türlerinde faaliyet göstermektedir. Ayrıca, müşterilere market ürünleri ve diğer ürünleri çevrimiçi olarak satın alma ve kapılarına kadar teslim etme seçeneği sunan çevrimiçi bir varlığı da vardır.

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı!


Geri Dön