21 / 05 / 2024

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Pandemiden sonra bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de meydana gelen zamlı dönemlerin ardından indirim haberleri art arda gelmeye başladı. İndirime uğrayan ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. İşte Migros'un uyguladığı indirimin detayları.



Migros, perakende operasyonlarının yanı sıra farklı sektörlerde de faaliyet göstermektedir. Farklı kategorilerde geniş bir uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli ürün yelpazesi sunan "Migros Eigenmarken" adlı kendi özel markalı ürünleri var. Şirket ayrıca bankacılık ve finans, seyahat hizmetleri, telekomünikasyon ve fitness merkezleri alanlarında da faaliyet göstermektedir.

Bu indirim unutulmayacak! Migros ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Migros, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluğa önem vermektedir. Çevresel etkilerini azaltmak için organik ve bölgesel ürünleri teşvik etmek, ambalaj atıklarını azaltmak ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapmak gibi çeşitli girişimlerde bulundular. Migros ayrıca kültürel etkinlikler, eğitim ve sosyal yardım programlarını destekleyen Migros Kültür Yüzdesi aracılığıyla sosyal projeler ve hayır faaliyetlerinde yer almaktadır.

Genel olarak Migros, geniş ürün yelpazesi, işbirlikçi iş modeli ve sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk taahhüdü ile tanınan, İsviçre'de köklü bir perakende şirketidir.

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Ev hanımlarına işte bu kadar maaş bağlanacak

Oyuncuların merakla beklediği haber geldi! Spider-Man 2’nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

İş Bankası'nın bu kampanyası emeklileri tavlayacak!


Geri Dön