27 / 04 / 2024

Migros'ta damping! Tuvalet kağıdına büyük indirim! Bu fiyatı bir daha göremezsiniz

Migros'ta damping! Tuvalet kağıdına büyük indirim! Bu fiyatı bir daha göremezsiniz

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros aracılığı ile yapıldı. 24'lü tuvalet kağıdının satış fiyatı dibi gördü. Vatandaşın büyük alaka gösterdiği kampanya için indirime ait merak edilen tüm detaylar.



Migros'un kurucusu, İsviçreli iş adamı Gottlieb Duttweiler'dir. Duttweiler, İsviçre'de Migros adında bir perakende zinciri kurmuştu ve Türkiye'de de aynı modeli uygulamayı hedefliyordu. Migros, Türkiye'de faaliyete başladığında, ilk mağazası İstanbul Taksim'de açıldı. Daha sonra, Migros zinciri tüm Türkiye genelinde yayıldı ve günümüzde birçok ilde mağazaları bulunmaktadır.

Migros, Türkiye'de faaliyet gösteren bir perakende zinciridir ve çeşitli ürün kategorilerinde indirimler sunmaktadır. Migros, marketler, hipermarketler ve online alışveriş gibi farklı kanallar aracılığıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Migros ta damping! Tuvalet kağıdına büyük indirim! Bu fiyatı bir daha göremezsiniz

Migros, gıda ürünlerinin yanı sıra temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, ev ve bahçe ürünleri, giyim ve aksesuar gibi birçok farklı ürün kategorisinde ürünler sunmaktadır. Migros, sık sık indirim kampanyaları düzenlemektedir ve müşterilerine belirli ürünlerde indirimler sağlamaktadır.

Migros'un indirimleri genellikle haftalık veya aylık olarak düzenlenir ve farklı ürün kategorilerinde indirimler sunulur. Bu indirimlerin detayları, Migros mağazalarının internet sitesinde ve Migros'un reklam kampanyalarında yer almaktadır. Ayrıca, Migros'un mobil uygulaması da indirimler hakkında bilgi vermektedir.

Migros ayrıca, belirli günlerde özel indirim kampanyaları da düzenlemektedir. Örneğin, 11 Kasım Singles Day, 24 Kasım Black Friday veya 1 Ocak Yılbaşı indirimleri gibi. Bu özel kampanyalar, ürünlerde daha büyük indirimler sağlayabilir ve genellikle sınırlı bir süre için geçerlidir.

 

Migros'ta damping! Tuvalet kağıdına büyük indirim! Bu fiyatı bir daha göremezsiniz


Geri Dön