28 / 04 / 2024

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros'ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros'ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros'tan yapıldı. Tuvalet kağıdının satış ücreti o markette 14 TL'ye kadar düştü. İşte tuvalet kağıdına ait merak edilen tüm ayrıntılar.



Migros'un politikası, müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunarak müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Migros, müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak ürün yelpazesini ve hizmetlerini genişletmekte ve iyileştirmektedir. Bu amaçla, müşterilerinin ihtiyaçlarını anlamak için düzenli olarak araştırmalar yapar ve geri bildirimleri değerlendirir. Ayrıca, sürdürülebilirlik konusunda da önemli bir politikası vardır. Migros, sürdürülebilirlik politikaları ile çevre dostu bir perakende şirketi olarak öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra, çalışanlarının refahı ve eğitimi de Migros'un politikaları arasında yer almaktadır. Migros, çalışanlarını işe alırken eşitlik, adalet ve çeşitlilik ilkelerine uygun davranmaya özen gösterir ve çalışanlarının gelişimine yatırım yapar. Migros, toplumda birçok sosyal sorumluluk projesi yürütmekte ve bu projeleriyle topluma fayda sağlamayı hedeflemektedir.

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava

Migros, ilk olarak 1954 yılında İstanbul'da İsviçreli iş insanı Gottlieb Duttweiler tarafından kuruldu. Duttweiler, insanların temel ihtiyaçlarını daha uygun fiyata karşılayacak bir mağaza zinciri oluşturmayı hedefledi. Migros, İsviçre'deki örneklerine benzer bir modelle Türkiye'de kuruldu. Migros mağazalarında, tüketici ihtiyaçlarına uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuldu. Migros, kurulduğu dönemde Türkiye'de perakendecilik sektöründe bir devrim yarattı. O dönemde Türkiye'de perakende sektörü çok parçalı ve küçük işletmelerin elindeydi. Migros, Türkiye'deki ilk modern perakende zinciri olarak hızla büyüdü ve şu anda Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biridir. Migros, Türkiye'de birçok bölgede şubeleri olan bir market zinciridir ve gıda, temizlik ürünleri, giyim ve teknolojik ürünler gibi birçok farklı ürün satmaktadır.
 

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros'ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava


Geri Dön