13 / 05 / 2024

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros'ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros'ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros'tan yapıldı. Tuvalet kağıdının satış ücreti o markette 14 TL'ye kadar düştü. İşte tuvalet kağıdına ait merak edilen tüm ayrıntılar.



Tuvalet kağıdı ücretleri geçtiğimiz sene en çok zam alan temel gereksinimlerden bir tanesi olurken, tuvalet kağıdına gelen büyük oranda zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya olmasına sebep olmuştu.

Tuvalet kağıdı ücretleri hemen hemen her markette zirve bir yükseliş yaşanırken, en temel gereksinime uygulanan bu zamlar pek çok vatandaşın ekonomik anlamda türlü zorluklardan geçmesini tetiklemişti. Tuvalet kağıdına gelen zamlardan sonra Migrostan büyük bir indirim yapıldı. Tuvalet kağıdının satış ücreti 14 TL'ye kadar düştü. 

Nisan ayının en büyük indirimi yapıldı! Migros ta tuvalet kağıdı nerdeyse bedava

İşte tuvalet kağıdı indirimine ilişkin merak edilen tüm detaylar.

Tuvalet kağıdına yapılan zamlardan sonra Migros tuvalet kağıdında büyük bir indirim gerçekleştirdiğini ilan etti. Tuvalet kağıdında yapılan indirime vatandaşlar vesilesi ile rağbet hayli büyük olurken, 4'lü Mare Tuvalet Kağıdının satış ücreti 14,90 TL'ye kadar geriledi.

Tuvalet kağıdı zamlarından sonra Migros marketin uygulamış olduğu indirim pek çok vatandaşa ilaç gibi geldi. Tuvalet kağıdını çok daha uygun ücretlerden almak isteyen Migros marketin yolunu tutmaya başladı.

Garanti BBVA'dan flaş hamle! Emeklilerin yüzünü güldürecek promosyon açıklandı

Kur Korumalı Mevduatı değerlendirenler dikkat! 

Gübre fiyatlarına dev indirim! Çiftçiler bu habere bayram edecek


Geri Dön