30 / 04 / 2024

Kaş Halk Çarşısı kiralık

Kaş Halk Çarşısı kiralık

Kaş Halk Çarşısı'daki 12 dükkan ve de Kınık Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 52 dükkan Kaş Belediye Başkanlığı tarafından 3 yıl süre ile kiraya veriliyor...

Özdiker Kuyumcular Çarşısı esnafından kamulaştırma tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Haşimiye Meydanı’nda yer alan Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nın kamulaştırılması nedeniyle esnafın sıkıntı yaşadığını dile getirdi. 

Kepez'e 21 dükkanlık sahaf çarşısı inşa ediliyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği sahaf çarşısı sözünü tuttu. Dokuma Sanat Sokağı'na 21 dükkanın yer alacağı sahaf çarşısı yapılıyor. 

Aziz Aydınlık'tan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki gösterdi.

Bakırköy Demirciler Çarşısı'nın esnafı kaçıyor!

Bakırköy Demirciler Çarşısı, 2. derece korunması gereken eser olarak tescil edildi ve bunu üzerinde çarşı harabeye döndü. Çivi bile çakılmayan çarşıdaki esnaflar bir bir kaçıyor.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Eyüp'te Biyolojik Arıtma Tesisi halk toplantısı 30 Haziran'da!

İski Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Eyüp'te İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesinin yapımı için 30 Haziran saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Balıkesir kağıt üretim tesisi ve enerji santrali projesi halk toplantısı 7 Mayıs’ta!

Balıkesir İli Altıeylül ilçesibde Albayrak Turizm Seyahat A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kağıt Üretim Tesisi Ve Enerji Santrali Projesi projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs'ta yapılacak.

Hatay'da Kalker Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

İhsan Ar tarafından; ' Kalker Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi ' projesi için 3 Mart 2015 günü saat 10:30 'da halk toplantısı düzenlenecek.

Tunceli'de Tunceli-Çemişgezek projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Orman ve Su İşleri Bakanlığı, DSİ Genel Müdürlüğü, DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından; Tunceli-Çemişgezek projesi için 27 Ocak 2015 günü saat 13:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Diyarbakır'da Tekstil İhtisas Sanayi Bölgesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından; Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 14:00 'de halk toplantısı düzenlenecek.

Aksaray'da Kamyon Aksamı Üretimi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Mercedes - Benz Türk A.Ş tarafından amyon Aksamı Üretimi ile Unimog Şasi üretimi projesi için 20 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Karabük'te Etlik Piliç tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından Karabük'te Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Bursa'da süt ürünleri tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş tarafından; Süt ve Süt ürünleri işletme Tesisi kapasite artışı projesi için 15 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Kaş Halk Çarşısı kiralık Haberi

Kaş Halk Çarşısı kiralık

Kaş Belediye Başkanlığı, Halk Çarşısı ve Kınık Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan dükkanlar kiraya çıkarıyor. Halk Çarşısı'nda 12 dükkan kiraya çıkarken, Kınık Küçük Sanayi Sitesi'nde ise 52 dükkanın kira ihalesi yapılacak.


İhaleler yarın başlayacak ve 25 Temmuz da dahil olmak üzere devam edecek. İhale kapsamında geçici teminatlar 3 yıllık işletme bedelinin yüzde 3'ü olarak belirlendi. 



İHALE İLANI:


18 A.7 P. HALK ÇARŞISI DÜKKAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 76


KAS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


İŞYERİ KİRAYA VERİLMESİ İHALE İLANI


1- Belediyemize ait Kaş Merkez 18 Ada 7 parseldeki Halk Çarşısı içerisinde bulunan dükkânlar İle Kınık Mahallesi 102 Ada 1 parselde Küçük Sanayi Sitesinde bulunan dükkânların 3 (üç) yıl süre için 2886 sayılı İhale Kanunun 35c- 45. maddeleri gereğince Açık Teklif Arttırma Usulü ile kiraya verilecektir.


2- İhale tarih...