19 / 05 / 2024

kaş toki sit alanı

kaş toki sit alanı

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Kapankaya, "TOKİ ile yaptığımız yazışmalarda 'Yeni bir arsa bulunduğu takdirde yeni talep değerlendirilecektir' yanıtı aldık" dedi.

TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? TOKİ’nin telefon numarası kaç? İşte TOKİ iletişim numaraları!

TOKİ sosyal konut başvuruları devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlar bilgi almak için TOKİ müşteri hizmetleri numaralarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Gökçeada'da sit alanındaki kaçak inşaatları bakanlık durdurdu!

Gökçeada Belediyesi tarafından arkeolojik sit alanı içinde yapılan kaçak inşaatları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı durdurdu. İnşaatların kaçak yapı muamelesi görmesi ve 3194 sayılı Yasa’nın 32 ve 42. maddelerine göre işlem uygulanması istendi.

Soner Yalçın'ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklenti iddiası!

Soner Yalçın’ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklentiler yaptığına ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. otoğraflarda bodrum kat ilave edilen villanın tabanının komple delinip yıkıldığı görülüyor...

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Demre'deki doğal sit alanına inşa edilen kaçak villa yıkılacak!

Antalya Demre'ye bağlı Kekova Koyu'ndaki birinci derece doğal sit sınırları içinde korunması gereken kültür varlığı olan, yapılaşmanın kesinlikle yasak olduğu Koyun Adası'nın karşısına inşa edilen kaçak villa, mühürlendi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, villanın yıkılacağını açıkladı...

Demre'deki doğal sit alanına kaçak villa inşa ettiler!

Antalya'nın Demre ilçesinde birinci derece doğal sit alanı içerisinde koronavirüsü fırsat bilerek kaçak villa inşa ettikleri ortaya çıktı. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, villanın yıkılacağını açıkladı.

Afyonkarahisar'da sit alanına kaçak inşaat yaptılar!

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seydiler Beldesi'nde yer alan Frig Vadisi'ne bağlı 1. derece sit alanına kaçak inşaat yapan kişi hakkında işlem başlattı...

TOKİ Trabzon Maçka kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede toplam 150 adet konut bulunuyor.

İmar barışında 'kaçak yapı' krizi!

İmar barışını fırsata çevirmek isteyenler gözlerini sit alanlarına çevirdi. Kaçak yapılar ise uydu görüntüleriyle artık tek tek tespit ediliyor.

TOKİ 50 bin konut projesine hangi ilden kaç başvuru geldi?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına başvurular bugün sona eriyor. Peki TOKİ 50 bin konut projesine hangi ilden kaç başvuru geldi?

TOKİ 50 bin konut kampanyasına kaç kişi başvurdu?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına başvurular devam ediyor. Peki TOKİ 50 bin konut projesine hangi ilden kaç başvuru yapıldı? İşte il il başvuru sayıları..

TOKİ 50 bin konut Maçka başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Maçka başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 150 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Maçka TOKİ 2019 başvuru tarihleri!

Maçka TOKİ 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

kaş toki sit alanı Haberi

kaş toki sit alanı

Kaymakam Selami Kapankaya basında çıkan "TOKİ'ye önerilen arazi birinci derece SIT alanı çıktı" şeklindeki haberler üzerine bir açıklama yaparak, ilçedeki TOKİ umudunu yeşertmek zorunda olduklarını söyledi. Kaş'ın TOKİ'ye çok ihtiyacı olduğunu aktaran Kaymakam Kapankaya. TOKİ ile yaptığımız yazışmalarda 'Yeni bir arsa bulunduğu takdirde yeni talep değerlendirilecektir' yanıtı aldık. 


Yeni bir proje geliştirmeye uygun arsa bulunması isteniyor. Bu konuda kaymakamlık ve belediye olarak yeni bir çalışma başlatacağız dedi. 

Yeni arsa arayışı içinde olduklarını aktaran Kaymakam Kapankaya. 

Yeni bir arsa bularak dar gelirlinin bütçesine uygun. Kaş'ın dokusuna ve eski mimari yapısına uygun bir projenin geliştirilmesi çabası içindeyiz. Çünkü Kaş'ta çok önemli derecede konut sıkıntısı var. 

Belediyeyle yapacağımız ortak çalışmayla bu sorunu çözeceğimizi düşünüyorum diye konuştu. 


Antalya...