19 / 05 / 2024

kaş toki

kaş toki

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Kapankaya, "TOKİ ile yaptığımız yazışmalarda 'Yeni bir arsa bulunduğu takdirde yeni talep değerlendirilecektir' yanıtı aldık" dedi.

TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? TOKİ’nin telefon numarası kaç? İşte TOKİ iletişim numaraları!

TOKİ sosyal konut başvuruları devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlar bilgi almak için TOKİ müşteri hizmetleri numaralarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

6 soruda TOKİ Şırnak Sosyal Konut Projesi 2022! Şırnak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Şırnak 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Şırnak projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Şırnak 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Van Sosyal Konut Projesi 2022! Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Van konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Siirt Sosyal Konut Projesi 2022! Siirt ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Osmaniye 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Siirt projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Siirt 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Erzurum Sosyal Konut Projesi 2022! Erzurum ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son olarak vatandaşlara müjdelediği TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili ayrıntılar henüz açıklandı. Peki TOKİ Erzurum 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

5 soruda TOKİ Kütahya Sosyal Konut Projesi 2022! Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Kütahya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Osmaniye Sosyal Konut Projesi 2022! Osmaniye ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Osmaniye 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı.TOKİ Osmaniye projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Osmaniye 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Malatya Sosyal Konut Projesi 2022! Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Malatya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Diyarbakır Sosyal Konut Projesi 2022!Diyarbakır ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara müjdelediği TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili ayrıntıları yeni açıkladı. Peki TOKİ Diyarbakır 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Diyarbakır 2022 Sosyal konut projesi detayları...

6 soruda TOKİ Nevşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Nevşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Nevşehir 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Nevşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Nevşehir 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Sivas Sosyal Konut Projesi 2022! Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Sivas konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Kars Sosyal Konut Projesi 2022! Kars ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ 2022 Kars'ta kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Kars Sosyal Konut projesi detayları...

6 soruda TOKİ Karaman Sosyal Konut Projesi 2022! Karaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 Karaman'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Karaman'da konut fiyatları ne kadar?

kaş toki Haberi

kaş toki

Kaymakam Selami Kapankaya basında çıkan "TOKİ'ye önerilen arazi birinci derece SIT alanı çıktı" şeklindeki haberler üzerine bir açıklama yaparak, ilçedeki TOKİ umudunu yeşertmek zorunda olduklarını söyledi. Kaş'ın TOKİ'ye çok ihtiyacı olduğunu aktaran Kaymakam Kapankaya. TOKİ ile yaptığımız yazışmalarda 'Yeni bir arsa bulunduğu takdirde yeni talep değerlendirilecektir' yanıtı aldık. 


Yeni bir proje geliştirmeye uygun arsa bulunması isteniyor. Bu konuda kaymakamlık ve belediye olarak yeni bir çalışma başlatacağız dedi. 

Yeni arsa arayışı içinde olduklarını aktaran Kaymakam Kapankaya. 

Yeni bir arsa bularak dar gelirlinin bütçesine uygun. Kaş'ın dokusuna ve eski mimari yapısına uygun bir projenin geliştirilmesi çabası içindeyiz. Çünkü Kaş'ta çok önemli derecede konut sıkıntısı var. 

Belediyeyle yapacağımız ortak çalışmayla bu sorunu çözeceğimizi düşünüyorum diye konuştu. 


Antalya...