02 / 05 / 2024

Kaş turizm geliştirme projesi

Kaş turizm geliştirme projesi

Antalya'nın Kaş ilçesinde alternatif turizmin geliştirilmesi ve turizmin dört mevsime yayılması amacıyla üç kurumun ortaklığında proje başlatıldı.

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi açıldı!

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Refia Banu Küçükköylü tarafından açıldı.

Maaliki Gayrimenkul Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maaliki Gayrimenkul Geliştirme Dış Ticaret Limited Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Waleed Rasheed Maalıkı tarafından kuruldu.

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Kösoğlu tarafından kuruldu.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Kaş turizm geliştirme projesi Haberi

Kaş turizm geliştirme projesi

Kaymakamlık, Patara Kültür ve Tanıtma Derneği ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) birlikte yürüttüğü "Kaş Alternatif Turizm Fizibilitesi ve Tematik Haritalandırma Çalışması" projesi, ortaklara ve Kaşlılara tanıtıldı.


'Tematik harita' 

Kaş'ın sahile odaklanmış olan turizmini tarımsal üretimin yaygın olmadığı bölgelere yaymak istediklerini söyleyen Kaymakam Selami Kapankaya, "Daha önce Kaş'ta BAKA ile birlikte Kaş Belediyesi öncülüğünde 'Dört Mevsim Kaş' adlı bir proje yürütüldü. Bu projede Likya Yolu ve Kaş'ta dört mevsimde dalış ön plana çıkarıldı. Bu yeni projeyle Kaş'ın bir tematik haritasını çıkarıyoruz. 



'Kaş Portalı' adlı yeni bir internet sitesi kuruldu. Cep telefonları için android programı hazırladık. Likya Yolu'nun çok önemli bir bölümü Kaş'tan geçiyor. 

Dünyanın en zengin sedir ormanları Kaş'ta. Gürsu Mahallesindeki doğal tahin üretimi, Bezirgan ambarları, Barak Kilimleri tematik haritada yer alacak. 

Kaş, zengin...