17 / 07 / 2024

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, Kaş'ın doğal yapısı korunabilmiş ender turizm yörelerinden biri olduğunu belirterek, "Kaş Belediyesi tarafından başlatılan bazı yeni düzenlemelerle koylarımız tehdit altına girmiştir" dedi.

İki şehirde satılık 9 arsa! Ticaret, turizm ve konut imarlı arsaları kaçırmayın!

Adapazarı ve Edirne'de yer alan dokuz adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar ticaret, turizm ve konut imarlı olarak belirtildi.

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Olayı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fayyaz Başpınar tarafından kuruldu.

Pıllow Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pıllow Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Kayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Leyli Palvanova tarafından kuruldu.

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Hani Elkadı ve Maher A.L.M.S.A ortaklığında kuruldu.

İl Özel İdaresi'nden ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Tivali Turizm Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tivali Turizm Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Shayan Sepehrsıma tarafından kuruldu.

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Burak Aşcı ve  Özgür Gülün tarafından kuruldu.

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi  Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Mert Öz kuruldu.

Royalmax İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalmax İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Doğan Tarafından kuruldu.

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan Haberi

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, Kaş'ın doğal yapısı korunabilmiş ender turizm yörelerinden biri olduğunu belirterek, "Kaş Belediyesi tarafından başlatılan bazı yeni düzenlemelerle koylarımız tehdit altına girmiştir" dedi.


Kaş Belediyesi tarafından, Kaputaş ve İnceboğaz plajlarında büfe ruhsatıyla iş makineleri sokularak inşaatına başlanılan restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesinin ardından, basın açıklaması yapan Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, koyların korunmasını istedi. Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Dr. Munise Ozan ve davanın avukatı Tuncay Koç, süreç hakkında bilgi verdi. İlçede yerleşik yaşayan yabancıların da katıldığı basın açıklaması, dernek üyesi Efe İnceoğlu tarafından İngilizce tercüme edildi.


'KOYLARIMIZ TEHDİT ALTINDA'

Dernek Başkanı Munise Ozan, Kaş İlçesi'nde her biri doğal sit...