03 / 05 / 2024

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Leyli Palvanova tarafından kuruldu.



Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Leyli Palvanova tarafından kuruldu.

Quartz Ka Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Her türlü halkla ilişkilerle ilgili hizmetler vermek.Yurtiçi ve yurt dışı personel çalışma izni ve işyeri personel temin edilmesi. 4- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 5-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 6-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak 7-Her türlü promosyon ürünleri toptan ve perakende alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 8-Her türlü anasözleşmede yazan iştigal konusu ile ilgili ihracat ithalat işlemleri yapmak.
 


Geri Dön