28 / 04 / 2024

KasapDöner esenyurt

KasapDöner esenyurt

Geçen haftasonu faaliyete başlayan Ortaköy ve Esenyurt’taki franchise şubeleriyle bayileşme sürecini de hızlandıran KasapDöner, yıl sonuna kadar önsözleşmesini tamamladığı noktalarla birlikte şube sayısını 20’ye ulaştıracak

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güner tarafından kuruldu.

Öner Emlakçılık Turizm Sigorta Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Öner Emlakçılık Turizm Sigorta Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özgül tarafından kuruldu.

Dönerciye Esenyurt Meydanı'nında arsa sattılar!

Kamyonetini mobil döner aracına çeviren 67 yaşındaki İbrahim İhsan Kutnak, 3 kişi tarafından dolandırıldı. Esenyurt Meydanı’nı satın almak için 100 bin TL ödeyen İbrahim İhsan Kutnak (67) işin peşini bırakmadı.

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Güner tarafından kuruldu. 

Kasap Döner 2018'de ABD'de şube açacak!

Alışveriş merkezlerinin görünür yerlerinde yabancı markalara öncelik tanındığını söyleyen KasapDöner’in Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, 2018 hedeflerine de değindi..

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

KasapDöner'den kadın girişimcilere franchise desteği!

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

KasapDöner restoran sayısı 37'ye yükseltti!

Türkiye'de döner alanında faaliyet gösteren KasapDöner, 2 haftada 5 yeni restoran açtı. Böylece KasapDöner'in toplam restoran sayısı 37'ye yükseldi.

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüner Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Güner tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

KasapDöner Bakü'de şube açtı!

İlk yurtdışı şubesini Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da açan KasapDöner, şimdi de Azerbaycan'a başkent Bakü'den adım attı.İçten, "Geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart kalite getirdik." dedi.

KasapDöner esenyurt Haberi

KasapDöner esenyurt

S’ ARITAŞ A.Ş. tarafından 5 milyon liralık marka yatırımı ile hayata geçirilen KasapDöner, 8’inci restoranını açtı. Geçen haftasonu faaliyete başlayan Ortaköy ve Esenyurt’taki franchise şubeleriyle bayileşme sürecini de hızlandıran KasapDöner, yıl sonuna kadar önsözleşmesini tamamladığı noktalarla birlikte şube sayısını 20’ye ulaştıracak. 2014’de lokanta sayısını 34’e ulaştırmak isteyen KasapDöner yöneticileri, yurtdışından da yüksek talepler geldiğiğini belirterek, “Türk dönerini en iyi şekilde dünya genelinde de temsil etmeye hazırız. Lokantalarımızın aylık ortalama cirosu 234 bin TL’ye yükselmiş durumda”...