29 / 04 / 2024

KasapDöner

KasapDöner

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

KasapDöner restoran sayısı 37'ye yükseltti!

Türkiye'de döner alanında faaliyet gösteren KasapDöner, 2 haftada 5 yeni restoran açtı. Böylece KasapDöner'in toplam restoran sayısı 37'ye yükseldi.

KasapDöner 8’inci restoranını açtı!

Geçen haftasonu faaliyete başlayan Ortaköy ve Esenyurt’taki franchise şubeleriyle bayileşme sürecini de hızlandıran KasapDöner, yıl sonuna kadar önsözleşmesini tamamladığı noktalarla birlikte şube sayısını 20’ye ulaştıracak

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Kasap Döner 2018'de ABD'de şube açacak!

Alışveriş merkezlerinin görünür yerlerinde yabancı markalara öncelik tanındığını söyleyen KasapDöner’in Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, 2018 hedeflerine de değindi..

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

KasapDöner'den kadın girişimcilere franchise desteği!

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

KasapDöner restoran sayısı 37'ye yükseltti!

Türkiye'de döner alanında faaliyet gösteren KasapDöner, 2 haftada 5 yeni restoran açtı. Böylece KasapDöner'in toplam restoran sayısı 37'ye yükseldi.

Emlak alım satım döner sermaye bedeli!

Emlak alım satım sürecinde alıcının ödemesi gereken masraflar arasında tapu döner sermaye bedeli de yer alıyor. Peki, emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015 ne kadar? İşte döner sermaye ücretleri..

Güner Öztek kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde Komite Üyeliğine seçilen Güner Öztek kimdir? Güner Öztek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Güner Öztek, bugün hangi firmada hangi görevde?

Tapu döner sermaye harcı ne kadar?

Gayrimenkul satış işlemlerinin gerçekleşebilmesi için hem alıcının hemde satıcının bazı masrafları ödemesi gerekiyor. Peki, tapu döner sermaye harcı ne kadar?

Tapu döner sermaye ücreti hangi hallerde ödenir?

Tapu dairesinde yapılan işlemler için belli oranlarda harçlar ödeniyor. Bu harç oranları işlemin türüne göre değişiyor. Masraflar arasında döner sermaye ücreti de bulunuyor. Peki, tapu döner sermaye ücreti hangi hallerde ödenir?

Tapu döner sermaye hesaplama!

Tapu mevzuatına göre bağımsız bölümlerin satış işlemlerinde; Tek işlemde bir adet bağımsız bölüm satışı yapılıyor ise bir adet döner sermaye hizmet bedeli tahsil ediliyor. Peki, tapu döner sermaye hesaplaması nasıl yapılır?

Tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Gayrimenkul devir işlemleri için tarafların belli oranda tapu harcı ödemesi gerekiyor. Ayrıca tapu harcının yanı sıra tapu döner sermaye ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Tapu döner sermaye iadesi!

Tapu döner sermaye bedeli, gayrimenkul devir işlemlerinde alıcı tarafından ödenmesi gereken masraflara arasında yer alıyor. Tapu döner sermaye ücreti, işletmeden işletmeye değişkenlik gösterebiliyor. Peki, tapu döner sermaye iadesi mümkün mü?

KasapDöner Haberi

KasapDöner

Tamamı yabancı sermayeye ait olan ilk KasapDöner franchise şubesi, Mısırlı yatırımclar tarafından ArenaPark AVM’de açıldı.


Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, “KasapDöner’in yeni şubesi KasapDöner ArenaPark’ı Mısırlı girişimcilerimiz açtı. Bu KasapDöner’in Türkiye’de yabancı sermayeyle açılan ilk şubesi. Ancak son olmayacağını da söyleyebiliriz. Zira daha önce yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik. Bundan sonra da yurt dışına açılmanın yanı sıra yurt içinde de yabancı yatırımcılarla işbirliğine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ diye konuştu.


KasapDöner ArenaPark şubesinin yatırımcıları Mohamed Moustafa İsmael İbrahim ve Mahmoud Talat Mohamed Donia ise KasapDöner’i Türkiye’ye yaptıkları ziyaretlerinde tanıdıklarını ve dönerini çok sevdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Uzunca bir süredir Türkiye’de yatırım olanaklarını araştırıyorduk. Bunun için Türkiye’ye gelişlerimizde tanıdığımız KasapDöner ilgimizi çekti. Döner zaten Ortadoğu’da tanınan bir yiyecek,...