05 / 05 / 2024

Kaşif Tercan Camii yıkımı

Kaşif Tercan Camii yıkımı

Ordu çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında genişletme ve yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında yol üzerinde bulunan Kaşif Tercan Camii’nin yıkımına başlanıldı.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaşif Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Burak Aşcı ve  Özgür Gülün tarafından kuruldu.

Alfa Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Oğuzhan Köksal, Kaşif Teker ve Mehmet Genç ortaklığında kuruldu.

TİKA, tarihi Ali Şir Nevai Camii’ni yeniledi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'daki tarihi Ali Şir Nevai Camii’ni yeniledi...

TOKİ Erzincan Tercan 351 konut ihalesi yarın!

Erzincan Tercan İlçesi Camiişerif Mahallesi 2 Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan Tercan projesi 21 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Erzincan İli Tercan İlçesi Camiişerif Mahallesi 2 Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Erzincan Tercan 351 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan İli, Tercan İlçesi, Camiişerif Mahallesi, 2. Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Tercan 351 konut ihalesi 13 Ocak'ta!

Erzincan Tercan Camiişerif Mahallesi, 2. Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Tercan 351 konut ihalesi 13 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Tercan, Camiişerif Mahallesi, 2. Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Ocak'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Tercan 2. Etap 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Erzincan Tercan 2. Etap 2019 projesi nerede? TOKİ Erzincan Tercan 2. Etap 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Erzincan Tercan 2. Etap 2019 projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Erzincan Tercan 2. Etap 2019 projesi soruda tüm detaylarıyla..

Antalya Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de, ilçenin siluetini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacak olan Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatına başladı.

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

Taksim Camii başka bir yere yapılamazdı!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, "Taksim'de caminin inşa edileceği alan 2. Mahmut Vakfı'nın hayratıdır. Bizim o mekana hayrat olması hasebiyle cami dışında başka bir şey yapmamız zaten mümkün değil" diye konuştu.

Kaşif Tercan Camii yıkımı Haberi

Kaşif Tercan Camii yıkımı

Ordu çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında genişletme ve yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında yol üzerinde bulunan Kaşif Tercan Camii’nin yıkımına başlanıldı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, yeni sanayi kavşağında devam eden genişletme ve yeniden düzenleme çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, Kaşif Tercan Camii’nin yıkılarak kavşağın genişletileceğini ve genişletilen kavşağın 50 metre yukarısına yeni bir cami inşa edileceğini ifade etti. Başkan Yılmaz, yeni sanayi kavşağında bulunan Kaşif Tercan Camii’nin yıkılarak yeniden yapılacağını ifade ederek, “Kaşif Tercan Camii, çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlanacağı noktaya denk geliyor. Bu nedenle yıkılacak caminin hemen 50 metre yukarısına hayırsever aile tarafından, yine aynı adı ve yeni mimari yapısıyla bölgenin ihtiyacını karşılayacak şekilde cami inşa edilecek” şeklinde konuştu.


Ordu...