07 / 05 / 2024

Kaşmir Halı ödül

Kaşmir Halı ödül

Sektöründe markalaşmayı başararak dünya pazarlarında Türkiye’yi başarıyla temsil eden Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en büyük 500 kuruluşu arasında 85.sırada ilk 500’e giren Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş.’a ödül verildi..

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Gaziantep kentsel dönüşümle bambaşka bir hal alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 yıl içinde Gaziantep'te çok şeyler yapıldığı ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirterek, şehrin kentsel dönüşümlerle bambaşka bir hal alacağını vurguladı.

Göksu Kaşmir Göl Evleri kampanya!

Göksu Kaşmir Göl Evleri kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Konutların hemen teslim edildiği projede dairelerin büyüklükleri 129 ile 252 metrekare arasında değişiyor.

Kaşmir Göl Evleri Göksu daire fiyatları!

Kaşmir Göl Evleri Göksu daire fiyatları 330 bin TL yerine, yüzde 10 indirimle 297 bin TL'den başlıyor. Kaşmir Göl Evleri'nde indirim kampanyası 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Kaşmir Göl Evleri satış fiyat listesi!

Kaşmir Göl Evleri satış fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Kaşmir Göl Evleri'nde 31 Aralık'a kadar yüzde 10 indirim!

Ankara Kaşmir Göl Evleri projesinde 31 Aralık 2015 tarihine kadar 50 daireye özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Kaşmir Göl Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL yerine 297 bin TL'den başlıyor...

Eryaman Kaşmir Göl Evleri fiyatları!

İstanbul yoluna 1 kilometre mesafede hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri 'nde 3+1 dairelerin satışı tamamlandı.Eryaman Kaşmir Göl Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor.

Eryaman Kaşmir Göl Evleri satılık!

Kaşmir Göl Evleri Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat ortaklığından hayata geçiriliyor. Eryaman Kaşmir Göl Evleri satılık fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kaşmir Göl Evleri satış ofisi iletişim!

Kaşmir Göl Evleri satış ofisi iletişim için 444 0 465 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz. Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul yoluna 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başladığı Ankara Eryaman Kaşmir Göl Evleri 'nde toplam 1438 konut yer alıyor. Peki Eryaman Kaşmir Göl Evleri nerede?

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım!

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul yoluna 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara 'da dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Ankara Kaşmir Center satılık!

Ankara'nın Eryaman ilçesinde hayata geçen Kaşmir Center projesi Susuz Gölü'nün yanında inşa edilecek. Ankara Kaşmir Center satılık daireler 25 bin metrekare arsa üzerinde yayılacak.

Kaşmir Halı ödül Haberi

Kaşmir Halı ödül

Sektöründe markalaşmayı başararak dünya pazarlarında Türkiye’yi başarıyla temsil eden Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en büyük 500 kuruluşu arasında 85.sırada ilk 500’e giren Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş.’a ve yine Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında ikinci 500’de 40.sırada giren Kaşmir Halı’ya GSO tarafından düzenlenen Gaziantep’in Yıldızları Ödül töreninde törenle ödül verildi.


Gaziantep Sanayi Odası tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve çeşitli alanlarda başarı elde eden sanayi kuruluşlarına ödül verilen Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreninde Gülsan Holding’e İSO 500 2013 başarılarından dolayı iki ayrı ödül verildi. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen geleneksel ‘’Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’’, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gaziantep Milletvekilleri ve...