01 / 07 / 2024

Kasperskv Lab ofisleri

Kasperskv Lab ofisleri

Kaspersky Lab, Türkiye pazarındaki varlığını güçlendirme adına yatırımlarını sürdürme kararı aldı. Kaspersky Lab, İstanbul'un ardından bu kez Ankara ofisini de açtı.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Küçük emlakçıların yerini emlak ofisleri aldı!

Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığı, profesyonel adımlarla kendini kanıtlıyor. İki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Kuzey Yakası Ofisleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Kuzey Yakası Ofisleri'nde peşinde yüzde 30 indirim yapılıyor. Emlak Konut GYO imzasını taşıyan proje İstanbul’un Başakşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. 

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Animation Lab Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Animation Lab Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohamad Al Sharfawı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta!

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta. 26 kat şeklinde yükselen Başakşehir Nidakule Kayaşehir projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı imzasıyla dizayn edilen Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde yer alıyor. Peki Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Living Lab Deneyim Merkezi için imzalar atıldı!

İstanbul Kalkınma Ajansı güdümlü proje desteği kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Kalkınma Ajansı arasında “İstanbul Living Lab Deneyim Merkezi” güdümlü projesi için sözleşme imzalandı.

Yabancıya gayrimenkul ihraç ofisleri kurulması güveni artırır!

Yabancıya “gayrimenkul ihraç ofisleri” aracılığıyla komşu ülke vatandaşlarının güvenli liman olarak gördükleri Türkiye’ye ilgileri daha da artabilecek. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Hemen yanı başımızda olanlarla ekonomik ilişkilerin gelişmesi geleceğe yatırım

Asbesan Asbest Araştırma Analiz Denetim Belgelendirme Danışmanlık Ve Lab.Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asbesan Asbest Araştırma Analiz Denetim Belgelendirme Danışmanlık Ve Lab.Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Durmuş Üstdağ ve Nezih Mustafa Yutmaz imzasıyla kuruldu.

Kasperskv Lab ofisleri Haberi

Kasperskv Lab ofisleri

Rusya merkezli bilgisayar ve internet güvenliği şirketi Kaspersky Lab, Türkiye pazarındaki varlığını güçlendirme adına yatırımlarını sürdürme kararı aldı. İstanbul'daki ofisiyle hali hazırda hizmet veren Kaspersky Lab, Ankara ofisini de açtı. Teknik destek, satış ve pazarlama hizmeti sağlayacak Ankara ofisi, Ankara Next Level bünyesinde Haziran ayı içinde açıldı. Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Sertan Selçuk, "İş ortaklarımızla aktif işbirliğine ek olarak bu yeni ofis, müşteri deneyimini sorunsuz hale getirmemize ve yükseltmemize yardımcı olacak" dedi. Selçuk ayrıca, Kaspersky Lab'm, Türkiye'de verdiği teknik destek hizmetlerini de en üst düzeye taşıyacağını söyledi. 


Yeni Şafak



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kaspersky Lab, İstanbul'un ardından bu kez Ankara ofisini de Mayıs sonunda açtı.


Teknik destek, satış ve pazarlama hizmeti sağlayacak Ankara ofisi, Ankara Next Level bünyesinde Haziran...