27 / 04 / 2024

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.



Gayrimenkul sektöründe 50 senelik ödünsüz kalite anlayışı ve nitelikli projeleriyle, bir yaşam markası olan MESA’nın imzasıyla hayata geçirilen MESA KOZ’un, kusursuz ve konforlu bir iş ortamı sunmak amacıyla tasarlanan yüksek standartlı ofisleri satışa sunuldu. Tarihi yarımada manzarasına hakim, kişiye özel tasarım esnekliğinin sunulduğu, doğal aydınlatmalı ve yüksek tavanlı ofisler, 66 metrekare ile bir tam katta, 3 bin 138 metrekareye kadar değişen alanlara sahip. Yarım kat ve tam kat ofis seçeneklerinin de  yer aldığı MESA KOZ projesinde, ofisler Mayıs 2021 tarihinde teslim edilecek.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

Yoğun talep gördü

MESA KOZ projesinde yer alan ofislerin açıklandığı ilk andan itibaren yoğun ilgi gördüğünü belirten MESA MESKEN Genel Müdürü Zafer Ak, “Toplu ulaşıma erişim kolaylığı sunan konumu ve iş yaşamına değer katan ayrıcalıklarıyla ofislerimizin satışına başladık. Özellikle çalışanları Anadolu Yakasında yaşayan firmalar ofislerini buraya taşımak istiyorlar. Bu gelişimi öngören birçok yatırımcının da projemize olan ilgisinden çok memnunuz” diye konuştu.

İlk alım avantajlarıyla karlı yatırım

Ayrıcalıklı ofisleriyle işinize güç katarken, karlı bir yatırım fırsatı da sunan MESA KOZ projesinden ofis almak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajları da sunuluyor. Bu sene sonuna kadar geçerli yüzde 10 KDV indirimine ilave olarak peşin alımlarda yüzde 20 indirim yapılıyor.

Ayrıcalıklı iş yaşamının kapılarını aralıyor

Akıllı ofis özelliklerinin sunulduğu Kozyatağı MESA KOZ Ofis, ünlü gurme restoran ve kafeleri, kat bahçeleri, Lounge katı, spor salonu, 7 gün 24 saat kesintisiz concierge, housekeeping, güvenlik, resepsiyon hizmeti ve kapalı otoparkıyla ofis çalışanlarına ayrıcalıklı iş yaşamının kapılarını açıyor.

Şehrin merkezinde kolay ve hızlı ulaşım

İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından olan Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanı başında bulunan MESA KOZ’dan 3 metro durağına yürüme mesafesinde ulaşılabilecek. Avrasya Tüneli, E-5, TEM’e direkt bağlantısı ile boğaz köprülerinin her üçüne birden kolay ve doğrudan bağlanma imkanı sunan MESA KOZ, Bağdat Caddesi ve Caddebostan sahiline 5 dakika mesafede bulunuyor.

Tel  : 0216 358 50 77
Web: http://mesakoz.com/


Geri Dön