28 / 04 / 2024

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Firma: Nexonya İnşaat

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!



Sapanca’nın Yanık Bölgesi’nde, doğanın içinde lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Nexonya, bölgedeki ikinci yatırımı olan Nefes Sapanca Villaları ile üç farklı yaşan alanı için start verdi. 

Nefes Malikane, Nefes Doğa Villa ve Nefes İkiz Villa seçeneklerinden oluşan yapılar, Sapanca’nın sakin ve huzurlu atmosferinde yer alan geniş arazi üzerine inşa edilmiş özel villalar ve malikanelerden oluşacak.

Her biri özenle tasarlanmış ve yüksek kalite standartlarına uygun olarak hayata geçirilecek olan Nexonya Sapanca Nefes Villaları Projesi’nde yer alan villa konutlar, güncel deprem yönetmeliğine göre inşa ediliyor. Akıllı villa konseptine sahip Nefes Villaları, konfor ve lüksü bir araya getirerek kullanıcıların yaşamına yeni bir soluk katacak.

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!
NEFES SAPANCA VİLLALARI'NDA HANGİ TİP VİLLALAR YER ALIYOR?

Nexonya Nefes Sapanca projesi; 4 adet 10+3 tipinde Nefes Malikane ile 6 adet 6,5+2 ve 6 adet 4,5+1 özellikte Nefes Doğa Villa ve 30 adet 3,5+1 tipinde Nefes İkiz Villa’dan oluşuyor. Ayrıca projede kullanıcıların yararlanabileceği 1 sosyal tesis de yer alıyor.  

NEFES VİLLALARI SOSYAL DONATILARI NELER?

Nefes Malikane’de; 10+3 yaşam alanları tasarlandı. Konuk evi, hamam, sauna, bahçe ve kat terasları, yüzme havuzu, barbekü alanları, ateş çukuru, veranda, kat asansörü, özel otoparkı ve daha birçok yaşam argümanı Nefes Malikane’de kullanıcıları için hazırlanıyor. 

Nexonya Nefes projesinde müstakil villa konseptinde olan Doğa Villa, iki ayrı modele sahip bulunuyor. Kullanıcılara; hem 6 adet 6,5+2 hem de 6 adet 4,5+1’den oluşan villa seçenekleri sunuluyor. Nexonya Nefes Sapanca’nın İkiz Villa konseptinde ise toplamda 30 adet, 3,5+1’den oluşan villalar yer alıyor. Proje, müstakil bahçelere ve otoparklara sahipken, villa sakinlerine sosyal tesiste yer alan havuz kullanımını da sağlıyor.

2024 yılının son çeyreğinde teslimi planlanan projede; yüzme havuzu, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, toplantı odası, açık otopark ve sosyal tesis bulunuyor. 

WEB: https://nexonya.com/index

TEL: 444 0 257

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

 

 


 


Geri Dön