28 / 04 / 2024

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Firma: Ebruli İnşaat

Proje: Ebruli Başakşehir

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 



Yemyeşil bahçelerle çevrili Ebruli Başakşehir’de, toplam 728 konutluk projede, ilk etapta 263 daire satışa sunulacak.  Projenin tanıtım toplantısında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Yemyeşil bahçelerle çevrili, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu parkurları ile sakinlerine hayaller kadar etkileyici bir yaşamın kapıları yeni projemizde açılacak” dedi.

İstanbul’daki olası deprem gerçeğinden hareketle çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, ilçedeki yapı stokunu hızla yeniliyor. Hayata geçirdiği konut ve kentsel yenileme projeleriyle hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.

Ebruli Başakşehir Projesi nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

EBRULİ BAŞAKŞEHİR'DE HANGİ KONUT TİPLERİ YER ALIYOR?

Başakşehir Belediyesi güvencesiyle  Ebruli İnşaat  tarafından inşa edilecek proje kapsamında ilk etapta 263 daire satışa sunulacak. “Her ailenin hayali” sloganıyla hayata geçirilen proje, 2+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklük ve planlara sahip, depreme dayanıklı 728 daireden oluşacak.


EBRULİ BAŞAKŞEHİR PROJESİ SATIŞTA!

Ebruli Başakşehir projesinin Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edileceğini belirten Başkan Kartoğlu, projedeki sosyal donatıları açıkladı. Ebruli Başakşehir projesinde yemyeşil bahçelerle çevrili, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu parkurları yer alacak. 

Ebruli Başakşehir Projesi nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

EBRULİ BAŞAKŞEHİR LOKASYON BİLGİSİ!

Proje hakkında bilgi veren Ebruli İnşaat Genel Müdürü Müslim Güzel, “Başakşehir, İstanbul’un gözbebeği konumunda bulunuyor. Bölgenin prestijine bir nebze de olsa katkı sağlamış olacağız. Aile merkezli projemiz kapsamında,sosyal donatı alanlarımıza büyük önem veriyoruz.

Değeri her geçen gün yükselen Başakşehir’de yeni bir yaşamın kapılarını hep birlikte açacağız. Cazip ödeme seçenekleriyle de kolaylık sağlayacağız. Üzerinde titizlikle çalıştığımız projemiz Türkiye’nin önemli sağlık merkezi olan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne de komşu olacak.” dedi.

WEB: http://www.ebruliinsaat.com/

TEL: 444 26 93

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres  Ankara  evleri satışta! Yeni proje!


 


projeye sor



Geri Dön