06 / 05 / 2024

Kastamonu 30 köy ulaşımı

Kastamonu 30 köy ulaşımı

Kastamonu'nun Cide ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası 30 köyün ilçeyle ulaşımı kesildi. Ovacık köyü Efendiş Kayası mevkisinde meydana gelen heyelanda yaklaşık 30 köyün ilçeyle ulaşımını sağlayan grup yolunda heyelan yaşandı.

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Euro tam 30 TL olacak! Bu tarihi görenler dövizciye akın edecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euronun 30 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın.

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Euro 30 gün sonra tam tam anlamıyla böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden gardınızı alın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 yılının ilk toplantısını 2 Şubat günü gerçekleştirdi. Şimdi ise gözler 16 Mart tarihine çevrilirken euro kurunun 30 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden gardınızı alın.

Son dakika! Euro/TL yükseliyor! Kıyıda köşede eurosu olanlar dikkat!

Piyasalarda bugün son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL bugün yükselirken kıyıda köşede eurosu olanlar euro kurunun kaç TL olduğunu araştırıyor. Peki euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? İşte 30 Haziran 2022 euro kuru...

Köy yerine kırsal mahalleler geldi!

Büyükşehir Belediyesi statüsüne sahip 30 ildeki 16 bin 220 köy ve 1053 belde mahalle yapıldı. Köy ve belde statüleri kaldırıldı. Peki yasa kapsamında yapılan düzenlemeler ne? İşte detaylar...

Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.14 ve 5.1 maddeleri revize edildi.

30 büyükşehirde Değerli Konut Vergisi ödeyecek kaç konut var?

Değeri 5 milyon liranın üzerinde olan mülklerden 'Değerli Konut Vergisi' alınması tasarısı Meclis'e sunuluyor. Uzmanlar bu karar yasalaşırsa lüks konut satışlarının daha da yavaşlayacağını söylüyor. Peki 30 büyükşehirde Değerli Konut Vergisi ödeyecek kaç konut var?

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Hayat Varlık Yönetim 30 milyon TL'lik tahvilin 6. kupon ödemesini yaptı!

Hayat Varlık Yönetim tarafından 30 milyon TL tutarında ihracı yapılmış tahvilin 6. kupon ödeme işlemini bugün yaptı.

Denizli'deki depremde 30 evde yıkıntı oluştu!

Denizli Valiliğince, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremde 30 evde yıkıntı oluştuğu, 2 büyükbaş hayvanın telef olduğu ve 3 camide hasar tespit edildiği bildirildi.

Kastamonu 30 köy ulaşımı Haberi

Kastamonu 30 köy ulaşımı

Olay sonrası bölgeye giden İl Encümen Üyesi Mevlüt Ersin, kapanan grup yolunda incelemelerde bulundu. Aynı yerde ikinci heyelan olayının yaşandığına dikkat çeken Mevlüt Ersin yaptığı açıklamada, 'Yaşanan heyelan bölgede yaklaşık 30 köyümüzün ulaşımını etkilemektedir. Yaşanan ağır kış şartlarından sonra hızlı eriyen karlardan sonra birçok bölgemizde toprak kaymaları yaşanıyor. Burada yaşanan heyelan yaklaşık yolun 200 metresini kapsıyor, maalesef ilçemizde bu yolu açacak kaymakamlığımıza ait araç ve personelimiz yetersizdir' dedi.


Yaşanan heyelan sonrası yolun açılması için gerekli mercileri bilgilendirdikleri ifade eden Ersin, taşımalı eğitimle onlarca öğrencinin bu yolu eğitim görmek için kullandığını belirtti. Yaşanan heyelan sonrası grup yolunu kendi imkanlarıyla açmaya çalışan vatandaşlar, kalıcı çözüm için yetkililerden yardım...