07 / 05 / 2024

Kastamonu Atakent Kentsel Dönüşüm evleri

Kastamonu Atakent Kentsel Dönüşüm evleri

Murat Gıda tarafından Kastamonu Merkez'de Atakent Kentsel Dönüşüm projesi inşa ediliyor. Proje 384 konut ve 27 dükkandan meydana gelecek..

5 ilde kamulaştırma ve kentsel dönüşüm başlıyor!

Kastamonu, Muğla, Aydın ve Denizli'de bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki bazı alanlar ise kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak açıklandı.

TOKİ Kastamonu Örencik konut projesi başlıyor!

TOKİ, Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Örencik Mevkii’nde Kentsel Gelişme Alanı üzerine toplu konut inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapıyor..

Kastamonu Atakent Kentsel Dönüşüm projesi ile 384 konut geliyor!

Murat Gıda tarafından Kastamonu Merkez'de Atakent Kentsel Dönüşüm projesi inşa ediliyor. Proje 384 konut ve 27 dükkandan meydana gelecek..

Kastamonu İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi 895 bin TL!

Kastamonu İl Genel Meclisi'nde Gider bütçesi görüşmeleri devam ediyor.İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi ise 2017 yılında 895 bin lira olarak belirlenirken, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü'nün bütçesi ise 6 milyon 700 bin olarak açıklandı.

Kastamonu kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Acarlar Gayrimenkul işletmecisi Erdal Acar, "Kentsel dönüşüm şehrimizin birçok noktasında uygulanıyor. Bunların yıkılarak yenilerinin yapılması hem daha sağlam hem de daha modern görünüme kavuşması çok önemli" dedi.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil olmalı!

Kentsel dönüşüm ve revize imar planına Toptancılar Sitesi’nin de dahil edilmesini talep eden Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, “Halimizin daha modern olması için bu yönde çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil edilmeli!

Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, Toptancılar Sitesi’nin kentsel dönüşüm ve revize imar planına dahil edilmesini talep etti.

Kastamonu Kırkçeşme dönüşümden yararlanamıyor!

Kastamonu’nun en eski muhtarlarından biri olan Kırkçeşme Mahallesi Muhtarı Tahsin Sakallıoğlu, mahallesinin sit alanı olması nedeniyle kentsel dönüşüm imkanlarından yararlanamadıklarını kaydetti.

Kastamonu'da ilginç kentsel dönüşüm yıkımı!

KASTAMONU'da, kentsel dönüşüm kapsamındaki 5 katlı binanın yıkımına, çatıya çıkarılan iş makinesi ile başlandı. İş makinesi, çatıdan itibaren kat kat aşağıya kadar inerek binanın yıkımını gerçekleştirecek.

Kastamonu Nasrullah Meydanı kentsel tasarımı sonlandı!

Kastamonu'da Nasrullah Meydanı, Kastamonu Belediyesi tarafından çevre düzenleme projesinde sona gelindi. EPA Mimarlık ve Şehircilik Atölyesi tarafından yapılıyor.

Kastamonu kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Olukbaşı mevkisindeki istiklal Yolu Parkı'nda gerçekleştirilen Şehr-i Ramazan etkinliklerinin dördüncüsünde kentsel dönüşümle ilgili bilgi verdi.

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı uygulama projesine 2016'da başlanacak!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentsel tasarım projesi uygulayacakları Bakırcılar Çarşısı'ndaki proje çalışmasının bu yıl sonunda biteceğini ve uygulama projesine 2016'da başlanacağını açıkladı.

Kastamonu'da muhtarlar imar yasası hakkında bilgilendirildi!

Kastamonu İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü teknik personelleri tarafından köy muhtarlarına köy yerleşim alanlarının yapılması gerekliliği ile ilgili konularda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kastamonu Atakent Kentsel Dönüşüm evleri Haberi

Kastamonu Atakent Kentsel Dönüşüm evleri

384 konut ve 27 dükkanlı olarak planlanan Atakent Kentsel Dönüşüm projesi, Murat Gıda tarafından Kastamonu'da hayata geçiriliyor.


31 milyon TL yatırım bedeline sahip proje, Merkez'de Kuzeykent Mahallesi'nde konumlandırılıyor.


Projenin yükseleceği parsel 17 bin 871 metrekare büyüklüğünde olup binalar toplam 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak.



Atakent Kentsel Dönüşüm Projesinin toplam inşaat alanı zemin oturumu yaklaşık 15 bin metrekarelik alanı kapsayacak.


5 blok halinde dizayn edilen projede 4 adet 112 metrekare büyüklüğünde 1+1, 172 adet 128 metrekare büyüklüğünde 2+1, 208 adet 156 metrekare büyüklüğünde 3+1 tipinde dairelere yer veriliyor. Projede ayrıca dubleks daireler de yer alıyor.





Işıl Seren...