28 / 04 / 2024

kastamonu cide eko kentmi olacak

kastamonu cide eko kentmi olacak

Kastamonu Cide Çalışma Gurubu, Türkiye’de bir ilk olacak “EKO KENT” çalışmasının ilk resmi adımını atarak 04 Ocak Cumartesi günü Cide Soğuksu Derneği’nin ev sahipliğinde kahvaltıda buluştu...

TOKİ Kastamonu Cide'ye 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 94 konut! 

TOKİ'nin Kastamonu projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilen tüm detaylar belli oldu. TOKİ Kastamonu Cide'ye 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 94 konut inşa edecek. Peki TOKİ Kastamonu Cide projesinde nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kastamonu Cide 2022 ucuz konut projesi...

Emlak Konut GYO Kastamonu Cide parseli yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kastamonu Cide parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kastamonu'da arazi kavgası: 3 yaralı!

Kastamonu Cide'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. 

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Kastamonu Cide için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Cide ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlak Konut Cide parseli 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Kastamonu İli, Cide İlçesi, Doğankaya Mevkii' nde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı....

Emlak Konut Kastamonu Cide değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kastamonu Cide 1 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Emlak Konut Kastamonu Cide 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kastamonu Cide 2017 değerleme raporu yayınlandı. 

Üniversiteliler Kastamonu'da eski okul ve lojmanı yenilediler!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, Kastamonu'nun Cide İlçesi Baş Köyü'nde atıl durumdaki eski köy okulu ve lojmanını yenileyip köy konağı yaptı.

Kastamonu Cide'ye yeni okul müjdesi!

Kastamonu İl Genel Meclisi'nin bu ay ki toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıda Cide'ye yeni okul kazandırılacağı müjdesi verildi.

Kastamonu sahil yolu onarım çalışmaları başladı!

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Kastamonu sahil yolunda onarım çalışmaları başlattı.İnebolu-Çatalzeytin ve İnebolu-Cide karayolundaki bölgelerde 37 milyon 268 bin liralık iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Kastamonu Cide Cumhuriyet İlkokulu'nun ihalesi 14 Mart'ta!

Cide’deki tarihi Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yenisinin yapılabilmesi için ihaleye çıkılacak. Kastamonu İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından yapılacak ihalen 14 Mart 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Kastamonu Cide Balıkçı Barınağı Projesi'nin ihale tarihi belli oldu!

Cide’nin Denizkonak köyü sahiline yapılacak olan balıkçı barınağı projesi, Denizcilik ve Ulaştırma Bakanlığı’nın 2014 yılı yatırım programına alınmıştı.

kastamonu cide eko kentmi olacak Haberi

kastamonu cide eko kentmi olacak


Kastamonu Cide Çalışma Gurubu, Türkiye’de bir ilk olacak “EKO KENT” çalışmasının ilk resmi adımını atarak 04 Ocak Cumartesi günü Cide Soğuksu Derneği’nin ev sahipliğinde kahvaltıda buluştu. Toplantıda Kastamonu Cide Çalışma Gurubu, 21 üyeyle vakıf kurucularını belirleyerek çalışmaya resmiyet kazandırdı.

Önümüzdeki bir ay içinde tüm resmi prosedürleri tamamlanacak olan vakıf için katılımcılar geniş çaplı görüş alışverişinde bulundu.


Toplantıda konuşan Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir;  “Cide’de bir şey yapılacaksa, Kastamonulu ve Cideli işadamlarımız bu çalışmanın dışında kalmamalı. Kendi insanımız Cide’de yapılacak her iş için yeterli potansiyele sahiptir” diyerek yapılan projelerden hemşehrilerinin faydalanmasını arzuladığını bir kez daha yinelemiş oldu. 

Nejdet Demir;  “Bu çalışmayı iki yıldır belediye olarak  Cide’de yürütmekteyiz.  Eko Kentin alt yapısında olmazsa olmazlardan olan arıtma tesisini tamamladık. Belediye olarak, Cide’yi Tarihi Kentler Birliği...