03 / 05 / 2024

Kastamonu Entegre sahibi

Kastamonu Entegre sahibi

Hayat Holding çatısı altında faaliyet yürüten Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son üç yılda Romanya ve Rusya yatırımlarıyla sektöründe dünya sıralamasını değiştirdi.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

TOKİ'den Kastamonu'ya 118 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesinin ihale tarihini açıkladı. 

TOKİ Kastamonu İhsangazi'de 135 ucuz sosyal konut!

Vatandaşların taksitle ev sahibi olabileceği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları tek tek açıklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kastamonu İhsangazi Sosyal Konut Projesi detayları neler?

TOKİ Kastamonu İhsangazi başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Kastamonu İhsangazi başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi 2018!

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Emeklilere özel dairelerin satışa sunulduğu projede “Hak Sahibi ve Konut Belirleme Kurası” 21 Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe alacak!

Horizon 2020’nin desteklediği ECOBULK Projesi kapsamında Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe desteği alacak. Entegre, ECOBULK’da “üretimde üstleneceği rol ile” sektöründe Türkiye’den destek alan tek kuruluş.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Glossmax kalitesi TSE tarafından tescillendi!

Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve güvencesini tescilleyemeye devam ediyor

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Entegre sahibi Haberi

Kastamonu Entegre sahibi

Kastamonu Entegre olarak Rusya'da 2014'te devreye aldığı Avrupa'nın en büyük MDF tesisi ile ağaç sanayinde Avrupa dördüncülüğü ve dünya sekizinciliğini, Datalignum dergisinin 2015 Nisan ayında yayımladığı sayısında tescilledi. 77 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini aktaran Kastamonu Entegre CEO'su Haluk Yıldız, "Ciromuz 400 milyon doları yurt dışında olmak üzere 1.2 milyar dolar. Dünya sıralamasında daha da önlerde yer almak için bu rakamı 600- 700 milyon dolar daha artırmayı hedefliyoruz. Vizyonumuzu dünya 5'incisi olmak olarak belirledik"...