15 / 05 / 2024

Kastamonu Entegre yangın

Kastamonu Entegre yangın

Hayat Holding çatısı altında faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yangına dayanıklı ve gelişmiş teknik özelliklere sahip Medepan-Fr ve Teknopan-Fr ile mobilya ve iç dekorasyon dünyasında, tüketiciye güvenli ürün seçenekleri sunuyor.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Entegre'den Rusya fabrikasına 400 milyon euro yatırım!

Kastamonu Entegre yaptığı açıklamada Tataristan'da faaliyet gösteren kereste fabrikasının ikinci aşama inşası için 130 milyon euro yatırım yapılacağı, bölgedeki toplam yatırım miktarının da böylelikle 400 milyon euroya ulaşacağını belirtti.

Kastamonu Entegre, Rusya’daki fabrika inşaatını askıya aldı!

Hayat Holding’e bağlı Kastamonu Entegre şirketi, Rusya’nın Kagula bölgesindeki ahşap panel fabrikasının inşaatını askıya aldı.

Kastamonu'da esrarengiz yangın!

Kastamonu'nun Küre ilçesine bağlı Topçu köyü Ustaoğlu Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Dün gece aynı bölgede yine yangın çıkmıştı...

Kastamonu Entegre'nin hedefi dünya beşinciliği!

Hayat Holding çatısı altında faaliyet yürüten Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son üç yılda Romanya ve Rusya yatırımlarıyla sektöründe dünya sıralamasını değiştirdi.

Kastamonu Entegre yatırımlarını hızlandırdı!

Ağaç ve orman ürünleri sektörünün lider oyuncusu Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi.

Kastamonu Entegre Floorpan yer döşeme sistemi üretti!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında ürettiği laminat parke ürünü “Floorpan”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Kastamonu Entegre yeni ürünü Evogloss’u tanıttı!

Ağaç ve orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, mobilya ve dekorasyonda yeni kombinasyonlar yaratan yeni ürünü Evogloss’u (High Gloss PVC Panel) sektörün beğenisine sundu.

Kastamonu'da ev yangını: 2 ölü

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde iki katlı ahşap evde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınmasına karşın, Osman Yılmaz (83) ve Hacer Yılmaz (85) çifti hayatını kaybetti.

Kastamonu'da orman yangını!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde çıkan orman yangını, kuvvetli lodos nedeniyle güçlükle kontrol altına alındı. Kuğu köyü Çiftlik Mahallesi'nde ormanlık alanda, yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu.

Kastamonu Entegre yangın Haberi

Kastamonu Entegre yangın

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır üretim yapan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, MDF (Orta Yoğunlukta Lif Levha) ve yonga levha gruplarında yer alan yangına dayanıklı Medepan-Fr ve Teknopan-Fr ürünleri ile günlük hayatta müşteri memnuniyetini ve beğenisini artırmaya devam ediyor.


Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi’nin yeni ürün yelpazesinde yer alan MDF ürünü “Medepan-Fr” ve Yonga levha ürünü “Teknopan-Fr” düşük tutuşma değerleri ile tercih edenlerin beğenisini topluyor. Yangına dayanıklı dekoratif ürünler için ana gövde olarak kullanılabilen MDF “Medepan-Fr” ve Yonga levha “Teknopan-Fr”, mobilya ve iç dekorasyon, fuar standları, sinema mobilyaları, otel dekorasyonu, duvar ve tavan kaplamaları, resmi kurumlarda (kütüphane, okul vb. ), hastane, bölme duvarları ve kapılar gibi her türlü alanda dekoratif kaplama malzemesi olarak kullanılabiliyor.


Düşük tutuşma değeri, düzgün ve homojen yüzeye...