08 / 05 / 2024

kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu

kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarını tamamlayarak tatile girdi. İl Özel İdaresi'nin 2016 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle 20 gün boyunca çalışmalarını sürdüren il Genel Meclisi Kasım ayı çalışmalarını tamamlayarak tatile girdi.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa ve arazi!

Kastamonu İl Özel İdaresi'ne ait arsa ve arazi satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Kastamonu'da taksitle 2 arsa ve 1 arazi satılacak!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan iki arsa ve bir araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ev alacaklara son dakika müjdesi: O ilde bahçeli ev satılıyor! Bu tarihe aman dikkat! 

Kastamonu İl Özel İdaresi, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Camikebir Mahallesi, Müezzin Mevkiinde yer alan tek katlı ev ile bahçesini satıyor. Peki Kastamonu İnebolu'da yer alan bahçeli evin fiyatı ne kadar? 

TOKİ Kastamonu Ağlı'da 2+1 2.280 TL taksitle!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Ağlı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu Ağlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Kastamonu Ağlı TOKİ 8 soruda tüm detaylarıyla...

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Kastamonu Cide parseli yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kastamonu Cide parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 22 milyon 695 bin 598 TL bedelle arsa karşılığı okul yaptıracak.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

TOKİ Kastamonu Örencik 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Örencik 2020 projesinde başvurular yarın başlıyor...

kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu Haberi

kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu

Meclisin son oturumuna katılan A İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu İğdir'e yapılması planlanan 12 derslikli okul hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. 12 derslikli okul hakkında hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planlarının onaylanmasının ardından söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, yeni yapılacak olan okulun Kastamonu coğrafyasına yakışır bir proje olduğunu söyledi. 

Projeyi bakanlığın onayladığını belirten Bahçacıoğlu: "İğdir köy statüsünde olduğu için imar planları konusunda değişiklik yapılması gerekiyordu. Bu noktada imar planlarının onaylanması ile okulun yapımına süratle başlanacak. 

En geç aralık ayı içerisinde okulun yapım ihalesine çıkmayı hedefliyoruz. 

Yeni yapılacak olan okulumuz 12 derslik olarak görülse de 16 derslik kapasitesine sahip olacak. Yaklaşık maliyetleri çıkarıldı. Tahmini 2 milyon TCye mal olacak" diye konuştu. 

Köy yerleşik alan tespit çalışması ile ilgili Araç Şiringüney Köüy,...