08 / 05 / 2024

Kastamonu imara uygun yollar

Kastamonu imara uygun yollar

Kastamonu’nun Hanönü ilçe Belediyesi ulaşımın rahat sağlanabilmesi amacıyla imara uygun yolların açılması için çalışma başlatıldı.Hanönü Belediyesi ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince imara uygun yolları açarak cadde ve sokakları buluşturuyor.

Ev sahipleri ve kiracılara önemli uyarı! O ceza yanlış kişiye kesiliyor

Depremin ardından kaçak yapılara yönelik denetimler sıkılaştı. Bu kapsamda imara uygun olmayan yapılara ilişkin cezalar uygulanıyor. Bu süreçte kimi zaman cezanın yanlış kişiye uygulandığını ifade edilirken Avukat Selen Karataş'tan önemli açıklama geldi.

Türkiye'de 729 bin riskli yapı tespit edildi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, son 2 yıl içinde imara uygun olmadığı belirlenen binalarla ilgili alınan kararların açıklanması talebiyle verdiği yazılı önergesinde, imara uygun olmayan binaların illere göre dağılımı ve yıkım kararı alınan bina sayısını sordu. 

Yapı kayıt belgesi iptaline karşı dava!

Çalışmaları süren Çevre ve Şehircilik Müdürlükleri imara uygun olmayan yapılarla ilgili denetimlerine devam ediyor. Peki yapı kayıt belgesi iptal edilen vatandaşlar ne yapacak? Yapı kayıt belgesi iptaline karşı dava nasıl açılır? İşte tüm merak edilenler...

Marmaris'te imara aykırı binalar tek tek yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında imara uygun olmayan yapılar yıkılıyor. Ekipler, yapı kayıt belgesi iptal edilen ve hukuki süreci tamamlanan bir yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Marmaris'te imara aykırı binalar yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları altında imara uygun olmadığı tespit edilen yapıların yıkımı sürüyor.

Bursa Osmangazi'de imara aykırı lüks villa yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara uygun olmadığı tespit edilen lüks villanın yıkımı gerçekleşti.

İmara uygun olmadığı için yıkılacak bina sayısı mecliste!

2019 ve 2020 yıllarında imara uygun olmadığı tespit edilerek yıkım kararı alınan bina sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımlar yıkılıyor!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil'in villasının kaçak eklentileri yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil'in villasına ekipler yıkım için geldi!

Bodrum' yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayarak yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkımı için verilen süre bugün doldu. Aile eklentilerle ilgili herhangi bir çalışmada bulunmayınca Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdü

Yılmaz Özdil'in komşularının villaları da mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villada, eklentilerin yıkılması amacıyla verilen süre doldu. Belediye ekipleri bu villaları mühürledi.

Villasını büyüten Yılmaz Özdil'e suç duyurusu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı ve imara uygun olmayan yapılaşma nedeniyle mühürlenen villayla ilgili yeni gelişmeler meydana geldi. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce yalan beyanla yapı kayıt belgesi aldığı kaydedilen Hülya Özdil ile ilgili

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı villa imara uygun olmaması nedeniyle kapısına kilit vuruldu.

Kastamonu imara uygun yollar Haberi

Kastamonu imara uygun yollar

Kastamonu’nun Hanönü ilçe Belediyesi ulaşımın rahat sağlanabilmesi amacıyla imara uygun yolların açılması için çalışma başlatıldı.


Hanönü Belediyesi ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince imara uygun yolları açarak cadde ve sokakları buluşturuyor.


Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, ilçe merkezinde İmara uygun projenin 450 metreküp olduğunu belirterek, "Yeni açacağımız yolları imara uygun ve planlı bir şekilde yapıyoruz. Bu alanlardaki faaliyetlerimizi bir an önce neticelendirip ilçemiz genelinde ulaşıma yeni bir soluk kazandıracağız. İmarı tamamlanan yerleşim alanlarının yolları kısa sürede açılarak yollarımız vatandaşlarımızın kullanımı haline gelece"...