30 / 04 / 2024

Kastamonu İnebolu camiye şadırvan yapıldı

Kastamonu İnebolu camiye şadırvan yapıldı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, 85 yaşındaki Osman Akgül'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak köyündeki cami için yaptığı şadırvan talebi karşılandı. Kaymakam Atakan Atasoy duyarlılığı nedeniyle Osman Akgül'e teşekkürlerini iletti.

TOKİ Kastamonu İnebolu projesiyle o mahalleye 71 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kastamonu İnebolu projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 71 adet konut yer alıyor.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha tarih belli oldu! Hemen bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu İnebolu projesi için yeni tarih belli oldu. Verilen detaylara göre, Kastamonu TOKİ projesinde 71 konut yer alacak.

Ev alacaklara son dakika müjdesi: O ilde bahçeli ev satılıyor! Bu tarihe aman dikkat! 

Kastamonu İl Özel İdaresi, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Camikebir Mahallesi, Müezzin Mevkiinde yer alan tek katlı ev ile bahçesini satıyor. Peki Kastamonu İnebolu'da yer alan bahçeli evin fiyatı ne kadar? 

Kastamonu İnebolu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kastamonu İnebolu için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili İnebolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cahit Turhan'dan Kastamonu-İnebolu kara yolu açıklaması!

Kastamonu-İnebolu kara yolunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu?" dedi

Kastamonu sahil yolu onarım çalışmaları başladı!

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Kastamonu sahil yolunda onarım çalışmaları başlattı.İnebolu-Çatalzeytin ve İnebolu-Cide karayolundaki bölgelerde 37 milyon 268 bin liralık iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Kastamonu İnebolu'daki camiye şadırvan yapıldı!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, 85 yaşındaki Osman Akgül'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak köyündeki cami için yaptığı şadırvan talebi karşılandı. Kaymakam Atakan Atasoy duyarlılığı nedeniyle Osman Akgül'e teşekkürlerini iletti.

Kastamonu'da heyelan nedeniyle 6 iş yerine tahliye kararı!

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde hava sıcaklığı ve lodosun etkisiyle hızla eriyen kar kütleleri Yeşilöz Köyü Sanayi sitesinde heyelana neden oldu...

İnebolu'da kent müzesi 9 Haziran'da bitiyor!

Kastamonu İnebolu ilçesinde Kent Müzesi yapılması için protokol imzalandı.İnebolu ilçesini turistik bir ilçeye dönüştürmek için Nezihe Battal Kültür Evi'nden sonra Kent Müzesi ve Sanat Sokakları inşa ediliyor.

Kastamonu İnebolu'da alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor!

Kastamonu İnebolu Belediyesi tarafından ilçe’de sürdürülen yol alt yapı ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gümrük Sokak'ta altyapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünce iş gücü ve ekipmanları ile çalışmalar devam ediyor.

Kastamonu'da 2 jeotermal ve doğal mineralli su sahaları ihale edilecek!

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından İnebolu ve Ağlı ilçelerinde bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak-Doğal Mineralli Su Arama Ruhsatlı sahalar 53 bin 933,43 TL'ye ihale edilecek.

Kastamonu İnebolu Liman alanı imar planı onaylandı!

Kastamonu İnebolu İlçesi, Camikebir mahallesindeki İnebolu Liman alanı için, Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1.000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planı onaylandı.

Kastamonu İnebolu camiye şadırvan yapıldı Haberi

Kastamonu İnebolu camiye şadırvan yapıldı

 Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, 85 yaşındaki Osman Akgül'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak köyündeki cami için yaptığı şadırvan talebi karşılandı.


İlçeye bağlı Çamdalı köyünde yaşayan emekli matbaa işçisi Osman Akgül, bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazarak köydeki camiye yeni bir şadırvan yapımı için yardım istedi.


Cumhurbaşkanlığının Kastamonu Valiliği’ne talimatı üzerine Akgül’ün istediği 3 ton su kapasiteli şadırvan İnebolu Kaymakamlığı tarafından yaptırıldı.


Eşi ile Çamdalı köyünde yaşayan Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kasımpaşa'da futbol oynadığı yıllardan tanıdığını söyledi.


Kendisinin de uzun yıllar İstanbul'da bir matbaada çalıştığını belirten Akgül, "Reisicumhur benim eski arkadaşım. Daha belediye başkanı olmadan evvel top oynarken Kasımpaşa'dan, Okmeydanı'ndan onu tanıyorum" dedi.


Köy camisinin bahçesinde bulunan eski şadırvanın yerine yenisinin yapılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdığını belirten Akgül, şöyle konuştu:


"Bu...