29 / 04 / 2024

Cahit Turhan'dan Kastamonu-İnebolu kara yolu açıklaması!

Cahit Turhan'dan Kastamonu-İnebolu kara yolu açıklaması!

Kastamonu-İnebolu kara yolunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu?" dedi



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kastamonu'daki temas ve incelemeleri kapsamında ziyaret ettiği İnebolu'daCumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kastamonu-İnebolu kara yolunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Turhan, "Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu? Başlayıp da yarım bıraktığı bir iş oldu mu? Bu da inşallah yapılacak. Yeter ki başımızda Recep Tayip Erdoğan olsun. Dünya lideri, milletimizin iftiharı, dünyadaki mazlumların sahibi, velisi." şeklinde konuştu.

Bu seçimlerin farklı bir anlamı bulunduğunu dile getiren Turhan, şöyle konuştu:

" 'Sadece güçlülerin haklı olduğu değil, haklıların haklı olduğu bir dünya olacak' diye onların yüzüne haykıran bir liderimiz var. Biz de onun yol arkadaşlarıyız. Onunla beraber hizmet etme yolunda yolumuza devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatı. İnşallah İnebolu'yu da AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız." 

AK Parti iktidarları döneminde 17 yıl boyunca önemli yatırımlar yapıldığını belirten Turhan, "Yapılan hizmetleri, sizler de en az bizim kadar iyi biliyorsunuz ama bizim bilmemiz gereken çok önemli bir konu var. Birlik ve beraberliğimiz, dirliğimiz, birbirimize sarılarak güç vererek bu coğrafyada ayakta kalmamız. Bu milletin iktidarının, hükümetinin devam etmesi için bu seçim sonuçları çok önemli. Bu seçimde AK Parti bir önceki seçimde aldığı oyun altında oy alsa da bizde bunu kendimize malzeme edip kullansak diye bekleyenler var." diye konuştu.

 


Geri Dön