09 / 05 / 2024

Kastamonu ledakent

Kastamonu ledakent

Ledakent 'te fiyatlar 92 bin liradan başlıyor, projeden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

Ledakent'te fiyatlar 92 bin liradan başlıyor!

Kastamonu Ledakent'te fiyatlar 92 bin liradan başlıyor, ilk etabının Nisan 2014'te teslim edilmesi planlanan projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor

Kastamonu'da elektrik kesintisi! 13 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu'nun bazı ilçelerinde 13 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kastamonu, Kırıkkale ve Devrek'te elektrik kesintisi! 11 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu, Kırıkkale ve Devrek'te 11 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılıyor!

Eylül ayında Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Çankırı, Kastamonu, Karabük ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 9 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ. tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu, Karabük ve Kırıkkale'de 9 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Bartın, Karabük ve Kastamonu'da elektrik kesintisi! 7 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi kapsamında Bartın, Karabük ve Kastamonu'nun bazı bölgelerine 7 Kasım 2014 tarihinde elektrik verilemeyecek!

Kastamonu İnebolu'da heyelan!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde sağanak nedeniyle heyelan meydana geldi. İnebolu-Doğanyurt karayolunun Taşburun ve Özlüce köyleri mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle sahil yolu ulaşıma kapandı. Çalışma yapılıyor...

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi, Kastamonu'da!

"Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi", Kastamonu'da ziyarete açıldı.Gezici müzenin Cumhuriyet Meydanı'nda ziyarete açılması dolayısıyla tören düzenlendi. Müze, 1 Kasım 2014 tarihine kadar açık kalacak.

Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü yüzey kaplamada modern, zarif ve ayna parlaklığında dekorasyon imkanı sunuyor.

Kastamonu Entegre'den Tataristan'a yatırım!

Kastamonu Entegre Tataristan'a yatırım yapıyor. Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi. Alabuga Serbest Ekonomik Bölgesi'ndeki fabrika 260 milyon dolarlık yatırımla 2 yılda tamamlandı.

Kastamonu'da 3 ev, ahır ve samanlık yandı!

Kastamonu Araç ilçesinde, 3 ev, ahır ve samanlığın kullanılamaz hale gelmesine yol açan yangında 57 büyükbaş hayvan telef oldu. Alevleri fark eden köylüler, itfaiyeye haber verdi...

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım!

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım geldi. Ağaç ve orman ürünleri sektörünün lider oyuncusu olan Kastamonu Entegre, 13’üncü fabrikasını da Rusya’nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti’nde faaliyete geçirdi.

Kastamonu Entegre Artfloor ile zemini sanatla buluşturuyor!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır hizmet veren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında üretilen laminat parke ürünü “Artfloor”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'ne yardımcı doçent alacak!

Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için Çevre Mühendisliği bölümüne yardımcı doçent alacak Kastamonu Üniversitesi, farklı fakülteler için on iki tane doçent ve yardımcı doçent arıyor...

Kastamonu ledakent Haberi

Kastamonu ledakent


Ledakent projesi Üster İnşaat imzası ile Kastamonu 'da yükseliyor. 80 dönüm alan üzerine yayılan Ledakent projesi iki etap halinde inşa ediliyor.


Kastamonu Ledakent 'te 144 daire, 46 villa yer alıyor. 42 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan projede 1+1'den, 5+1'ye kadar konut seçeneği bulunuyor.


Ledakent fiyatları:

1+1 daireler 92 bin lira ile 107 bin lira arasında,

2+1 daireler 133 bin lira ile 163 bin lira arasında,

3+1 daireler 197 bin lira ile 217 bin lira arasında,

4+1 daireler 214 bin lira ile 252 bin lira arasında;

5+2 daireler 325 bin lira 365 bin lira arasında;

5+1 villalar 445 bin ile 530 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Ledakent Evleri 'nin ilk etap teslimleri 2014 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Projeden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. 


Ledakent Konutları 'nda; 1+1...