03 / 10 / 2024

kastamonu otopark inşaat ihalesi

kastamonu otopark inşaat ihalesi

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Aktekke Mahallesi'nde yeraltı otoparkı, oto yıkama, cafe-restorant ve 10 adet bilet satış gişesi yaptıracak. İnşaatın bedeli 9 milyon 518 bin 613,30 TL olarak belirlendi.

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Kastamonu'da 3.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu Abana Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediyor.

Çin'de otopark inşaatı çöktü: 8 ölü!

Çin'in Guicou'a bağlı Guiyang kentinin Guişanhu bölgesinde inşaat halindeki bir otopark çöktü ve 8 işçi hayatını kaybetti...

Taşköprü'deki Kırık Barajı inşaatı TBMM'de!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde inşaatı devam eden Kırık Barajı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

kastamonu otopark inşaat ihalesi Haberi

kastamonu otopark inşaat ihalesi

KASTAMONU BELEDİYESİ AKTEKKE MAHALLESİ 841 ADA 59 PARSELDE YER ALTI OTOPARKI, OTO YIKAMA, CAFE-RESTORANT VE 10 ADET BİLET SATIŞ GİŞESİ YAPIMI KARŞILIĞI İŞLETİLMESİ İŞİ SINIRLI AYNİ HAK TESİS EDİLEREK YAPTIRILACAKTIR


Kastamonu Belediye Başkanlığından:


İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NEVİ VE MİKTARI MADDE- 1-)

Mülkiyeti Belediyemize ait Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi 841 ada 59 parselde bulunan 4.759,58 m2 miktarındaki, imar planlarımızda Belediye Hizmet Alanı niteliğindeki arsaya, Belediyemiz Meclisinin 15.05.2015 tarih ve 88 sayılı kararı gereğince, sınırlı ayni hak tesis edilerek 2 Bodrum + Zemin kattan oluşan minimum 370 araç kapasiteli yeraltı otoparkı, 1 adet oto yıkama ünitesi, Zemin + 1 Normal Kattan oluşan 220,00 m2 teras ve 430,00 m2 kapalı kullanım alanı olmak üzere toplam 650 m2’lik çelik taşıyıcı sisteme...