28 / 04 / 2024

kastamonu toki başvuruları

kastamonu toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu İhsangazi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Taşköprü son başvuru tarihi!

TOKİ Taşköprü son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Kastamonu kura sonuçları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 86 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Kastamonu kura sonuçları haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Kastamonu Örencik başvuruları yarın!

TOKİ Kastamonu Örencik konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Kastamonu TOKİ başvuruları 2019!

Kastamonu TOKİ başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı. Projede 182 adet 2+1 daire bulunuyor.

Kastamonu İhsangazi TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu İhsangazi projesinde yer alan 8 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Kastamonu Seydiler TOKİ başvuruları bugün son!

TOKİ Kastamonu Seydiler Belediye Projesinde yer alan 140 adet konut satışa çıkarılıyor. Kastamonu Seydiler TOKİ başvuruları bugün son buluyor.

TOKİ Kastamonu Seydiler başvuruları yarın son!

TOKİ ve Kastamonu Seydiler Belediye Başkanlığı işbirliği kapsamında 140 daire satışa çıkıyor. TOKİ Kastamonu Seydiler başvuruları yarın son.

Kastamonu Seydiler TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kastamonu Seydiler Evleri başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 140 adet daireden oluşan TOKİ Kastamonu Seydiler projesinde konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Kastamonu Merkez başvuruları ne zaman yapılacak?

Başvuruların 500 lira olarak belirlendiği projede toplamda 200 adet daire emekliye özel satışa sunuldu. Projede kuralar 26 Nisan 2016 gününde yapılacak. Peki TOKİ Kastamonu Merkez başvuruları ne zaman yapılacak?

Kastamonu Merkez TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

TOKİ Kastamonu Merkez Projesi'nde yer alan 200 daire satışa çıkarılıyor. Projede taksit ödemeleri teslimden sonra başlıyor. Peki Kastamonu Merkez TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

kastamonu toki başvuruları Haberi

kastamonu toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu İhsangazi projesinde 2 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Başvuru döneminin yarın itibariyle başlayacağı TOKİ Kastamonu İhsangazi projesi açık satış yöntemiyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kastamonu İhsangazi projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular Ziraat Bankası'nın Kastamonu İhsangazi şubesi aracılığıyla kabul edilecek.

İhsangazi TOKİ projesinde yer alan konutların fiyatları 179 bin 780 TL ve 202 bin 163 TL olarak belirlendi. 

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kastamonu 2019 projesi için ödenecek peşinat bedelleri 17 bin 798 TL ile 40 bin 432 TL arasında değişiyor.

En düşük taksit bedelinin 799 TL, en yüksek taksit bedelinin 1.516 TL olarak belirlendiği TOKİ Kastamonu projesi için 120 ay, 156 ay...