04 / 05 / 2024

kastamonu toki projesi

kastamonu toki projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu projesi için merakla beklenen ihale tarihini açıkladı. İşte Kastamonuluların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Kastamonu'ya 602 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu Merkez projesinin ihalesini 29 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kastamonu İnebolu projesiyle o mahalleye 71 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kastamonu İnebolu projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 71 adet konut yer alıyor.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha tarih belli oldu! Hemen bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu İnebolu projesi için yeni tarih belli oldu. Verilen detaylara göre, Kastamonu TOKİ projesinde 71 konut yer alacak.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

TOKİ Kastamonu 2023 projesinde son dakika! Beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Paylaşılan detaylara göre, projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

TOKİ Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 118 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Söz konusu projeyle Küre ilçesine tam 118 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Kastamonu projesinde son dakika! Sadece bir ilçeye 118 yeni konut geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için son dakika müjde geldi. Sadece bir ilçeye 118 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

kastamonu toki projesi Haberi

kastamonu toki projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu projesi için merakla beklenen ihale tarihini duyurdu.

TOKİ'nin yeni projesi Kastamonu ili, Küre ilçesinde hayata geçirilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesinde 118  yeni konut yer alacak.

Konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Kastamonu projesi Saman Mahallesi'nde yükselecek.

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ'nin Kastamonu Küre projesi 500 takvim gününde tamamlanacak. Kastamonu TOKİ projesi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet...