28 / 04 / 2024

TOKİ o il için beklenen tarihi açıkladı! TOKİ'den son dakika 118 ucuz konut müjdesi! 

TOKİ o il için beklenen tarihi açıkladı! TOKİ'den son dakika 118 ucuz konut müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu projesi için merakla beklenen ihale tarihini açıkladı. İşte Kastamonuluların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu projesi için merakla beklenen ihale tarihini duyurdu.

TOKİ'nin yeni projesi Kastamonu ili, Küre ilçesinde hayata geçirilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesinde 118  yeni konut yer alacak.

TOKİ o il için beklenen tarihi açıkladı! TOKİ den son dakika 118 ucuz konut müjdesi! 

Konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Kastamonu projesi Saman Mahallesi'nde yükselecek.

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ'nin Kastamonu Küre projesi 500 takvim gününde tamamlanacak. Kastamonu TOKİ projesi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...


Geri Dön