09 / 05 / 2024

kastamonu tosya köy yolları onarımı

kastamonu tosya köy yolları onarımı

Kastamonu’nun merkez ve Tosya ilçesinin muhtelif köy yolları, sanat yapıları ile mıcır ve temel malzemesi temini nakli ve yapım işi sözleşmesi Kastamonu 3. Noter yetkilisi huzurunda Genel Sekreterlik makamında imzalandı...

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Kastamonu Tosya TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin Kastamonu Tosya projesi satışa çıktı.

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi 17 Nisan'da!

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Hükümet Konağı ihalesi 15 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesini 15 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Kastamonu Taşköprü Otobüs Terminali ihaleye çıkıyor!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek otobüs terminali projesi ihaleye çıkıyor. Projenin 2018 yılında tamamlanması bekleniyor.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Tosya ilçemizde inşa edilmesi planlanan ve önceki gün ihalesi yapılan 262 konutun noter çekilişi yapıldı.

Kastamonu Tosya 2. Etap Toki kurası 2016!

TOKİ'nin Kastamonu Tosya 2. Etap Projesi'nde yer alan 262 konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Kastamonu Tosya 2. Etap Toki kurası 2016...

Kastamonu Tosya 2. Etap TOKİ kura yeri!

TOKİ'nin Kastamonu Tosya'da inşa ettiği projede 262 konut bulunuyor. Kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede kuralar Kuzeykent Grand Moni Nikah Salonu'nda çekilecek.

Tosya Meslek Yüksekokulu'na ek bina yapılıyor!

KASTAMONU Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin ile birlikte Tosya Meslek Yüksekokulu ek bina inşaatında inceleme yaptı.

Kastamonu Taşköprü TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Kastamonu Taşköprü Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor. İşte Kastamonu Taşköprü TOKİ başvuru tarihleri...

Kastamonu’da 100 yıllık tarihi bina çöktü!

Kastamonu’da 100 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi metruk bina, bir anda çöktü. Kimsenin ikamet etmediği ve kullanılamayan tarihi binanın çöküşü esnasında çevrede kimsenin olmaması olası bir facianın da önüne geçmiş oldu.

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Kastamonu Taşköprü Evleri fiyatları henüz açıklanmadı. Projede toplamda 250 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli başvuruları ne zaman?

kastamonu tosya köy yolları onarımı Haberi

kastamonu tosya köy yolları onarımı


İl Özel İdaresi, Karadere köy yolları mıcır ve filler malzemesi nakli sözleşmesini imzaladı.


Kastamonu’nun merkez ve Tosya ilçesinin muhtelif köy yolları, sanat yapıları ile mıcır ve temel malzemesi temini nakli ve yapım işi sözleşmesi Kastamonu 3. Noter yetkilisi huzurunda Genel Sekreterlik makamında imzalandı. İmza törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Genel Sekreter Yardımcısı Nida Sinsi, Yol ve Ulaşım Müdürü Ali Yılmaz ile Eski Nakliyat Oyrak Ortak Girişim Gurubu adına Celal Eski katıldı. Törende konuşan Genel Sekreter Karahasan, “Bu sene bilindiği gibi 900 kilometrelik bir yol hedefimiz var. Bu yolun yaklaşık 400 kilometresi asfalt, geriye kalan500 kilometresi de filler kaplama. Yani asfalta hazır hale getireceğimiz yol. Bu kapsamda bir milyon 360 bin 795 TL olarak sözleşmesini imzaladığımız Karadere-Merkez...