02 / 05 / 2024

kastamonu turizmi canlanacak

kastamonu turizmi canlanacak

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, “Turizmini 12 aya çıkaracak, ülkemizdeki 3 vilayetten birisi, Kastamonu’dur” dedi.

Kastamonu Turizm Yolu için çalışmalar başladı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın turizmi canlandırmak adına dört koldan başlattığı çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kastamonu'da kültür turizmi canlanacak!

Kastamonu Belediye turizmi canlandırmak için çalışmalar başlattı. arihi konaklar, çarşılar, sokak sağlıklaştırmaları ve meydan projeleriyle kültür turizmi yeniden hayat bulacak.

Aydın turizmi canlanacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Söke'den Karacasu ilçesine uzanacak 152 kilometrelik "turizm yolu"nun ihalesine bu ay çıkılacağını söyledi.

Şanlıurfa turizmi Kızılkoyun projesiyle canlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kızılkoyun projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çitçi, "Urfa turizmi Kızılkoyun projesiyle bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Tokat Almus'ta doğa turizmi canlanacak!

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

Aliağa Kyme Antik Kenti ile tarih turizmi canlanacak!

Türkiye'nin önemli sanayi kentlerinden biri olan Aliağa, petrol ve demir çelik üretimi gibi sahip olduğu sanayi potansiyelinden sonra gözünü bacasız sanayi olarak nitelendirilen turizme dikti.

Şehmus Günaydın: Kastamonu önemli turizm değerlerine sahip!

Hem kültürel anlamda hem de el değmemiş doğasıyla birçok turizm potansiyelini bünyesinde barındıran Kastamonu, kültür ve doğa turizmi ile ön plana çıkmaktadır.Kastamonu önemli turizm değerlerine sahip bir kent.

Kastamonu turizmi İzmir Travel Fuarı'yla ivme kazandı!

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 4- 7 Aralık tarihlerinde İzmir'de 8.'si gerçekleşen Uluslararası İzmir Travel Fuarı'nın Kastamonu ve ilçeleri adına oldukça faydalı geçtiğini belirtti.

Kocaeli turizmi canlanacak!

Kocaeli ’de turizmin canlandırılması amacıyla düzenlenen toplantıların ikincisi Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Kocaeli'nin turizmden daha fazla pay alabilmesi için yapılması gereken altyapı çalışmaları masaya yatırıldı

Kastamonu'da arazi kavgası çıktı!

Kastamonu Orta köyünde yaşayan M.A.V, arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Mehmet Emin ve oğlu Mutlu Somutoğlu ile evlerinin önünde tartışmaya başladı. kavgada tabancayla vurulan baba ve oğlu öldü.

Kastamonu Entegre 5 yılda 600 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Kastamonu Entegre, beş yıl içinde yapmayı planladığı 600 milyon dolarlık yatırımla bu rakamı 6 milyon metreküpe çıkarmayı planlıyor. Firma, bu şekilde sektöründe Avrupa'nın 4'üncüsü olma hedefinde...

James Bond, Türk turizmi için de gelir kapısı oldu!

Afili ajan James Bond, Türk turizmi için de gelir kapısı oldu. Son Bond filmi Skyfall'un bazı sahnelerinin çekildiği İstanbul’daki, Sultanahmet’te 300 euroya Bond turları düzenleniyor...

Kastamonu Entegre Zow İstanbul Fuarı'nda ürünlerini sergiledi!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı, ZOW İstanbul’a damgasını vurdu.

kastamonu turizmi canlanacak Haberi

kastamonu turizmi canlanacak

Ülkemizin birçok bölgesini gördüğünü anlatan Vali Şehmus Günaydın, tarihi, kültürü, gastronomisi ve 4 mevsim doğanın sunduğu güzellikleriyle Kastamonu’nun, 12 ay turizm fırsatı sunduğunu açıkladı.

Arap turistler, rotayı Kastamonu’ya çevirecek

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası tarafından 29- 30 Ağustos 2015 tarihlerinde ‘İksir Hasat Şenliği’ düzenlendi. Dadaylıların, Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyelerinin, basın mensupların ve bloggerların katıldığı etkinlikte, Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, bir konuşma gerçekleştirdi.

Oksijen deposu Kastamonu’nun %65’nin ormanla kaplı olduğunu ifade eden Vali Şehmus Günaydın, kentin her yaş grubuna birçok aktivite sunduğunu ve özellikle sporcuların oksijeni nedeniyle bölgeye yoğun talep gösterdiğini belirtti.

Önümüzdeki günlerde 100’ün üzerindeki Arap acentasının kente geleceğini anlatan Şehmus Günaydın, şunları söyledi:

“Kastamonu, henüz keşfedilmeyen eşsiz bir hazinedir. Havalimanıyla birlikte kentimiz, yerli ve yabancı misafirlerimiz tarafından talep...