18 / 05 / 2024

Kastamonuspor modern stad

Kastamonuspor modern stad

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ın, kente yeni bir stadyum yapılması yönünde çalışma yaptıklarını bildirmesinin ardından kampanyaya hız veren Kastamonuspor taraftarları İnternet üzerinden imza kampanyası başlattı.

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

İzmir'de 3 stadın temelleri bugün atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmirliler’in hayalini kurduğu 3 yeni modern stadın temelini bugün aynı anda atacak

Zonguldakspor modern stadına kavuşacak!

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, stadyum konusunda açıklamalarda bulundu. Caner, butik stat çalışmalarının devam etiğini belirtti.

Ankara'ya yapılacak yeni stad 19 Mayıs Stadı alanına yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’ya yapılacak olan 42 bin kişilik modern stadın 19 Mayıs Stadı’nın bulunduğu alana yapılması talimatını verdi.

Beylikdüzü Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yenileniyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı yenilenecek. Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stat tribün üstü çelik çatı ile kaplanacak.

Eryaman Stadı'nda hafriyat çalışmaları tamamlandı!

Hafriyat çalışmaları tamamlanan 22 bin kişilik yeni stadın temeli önümüzdeki günlerde Eryaman’da atılacak. Projeyi Vodafone Arena’nın mimarı çizdi. Yıllardır modern stat özlemi çeken başkentli futbol severlerin hasreti son buluyor.

Kastamonuspor'a modern stad yapılacak mı?

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ın, kente yeni bir stadyum yapılması yönünde çalışma yaptıklarını bildirmesinin ardından kampanyaya hız veren Kastamonuspor taraftarları İnternet üzerinden imza kampanyası başlattı.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Tamamlandığında Türkiye'nin en modern statlarından birisi olacağı öngörülen Malatya Arena Stadı'nın çatı kısmı kayısı görünümü şeklinde planlanıyor. Projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Karşıyaka Yalı Stadı modern hale getiriliyor!

Karşıyaka Başkanı Ali Erten dün Yalı Stadı inşaat alanında yöneticilerin ve firma sorumlulularının da katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Erten, "Biz burada yoktan var etmiyoruz.

Antalya Arena Stadı'nda sona doğru!

Antalyaspor’un yeni yuvasında hazırlıklar son hızla sürerken, stadın modern ve gösterişli dizaynı taraftarları heyecanlandırmaya başladı.

Kocaoğlu Gürsel Aksel Stadı'na sosyal tesis yapılmayacak mı?

Türkiye'nin dört bir yanında yapılan modern statlarda gelir getirici tesisler dikkat çekiyor. Fakat Kocaoğlu Gürsel Aksel Stadı'na yapılması planlanan kafe, restoran gibi tesislere engel oluyor

Ankara 19 Mayıs Stadı'ın yerine yenisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Başkan Gökçek başkente yapılacak stat için buluştu. Toplantıda Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yerine 42 bin kişilik modern bir stat yapılması kararlaştırıldı.

Kars Atatürk Stadı yıkılıyor!

Karslılara uzun yıllar hizmet veren Atatürk Stadı’nın yıkımına başlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca alınan karar üzerine yıkımına başlanan stadyumun yerine modern ve günün şartlarına uygun bir stat yapılacak.

Kastamonuspor modern stad Haberi

Kastamonuspor modern stad

Kastamonuspor taraftarları internet üzerinden yeni stad yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde imza kampanyası başlattı.


Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ın, kente yeni bir stadyum yapılması yönünde çalışma yaptıklarını bildirmesinin ardından kampanyaya hız veren Kastamonuspor taraftarları İnternet üzerinden imza kampanyası başlattı. Kastamonuspor taraftarı düzenlenen kampanya hakkında yaptığı açıklamada “Ülkemizin 20’yi aşkın ilinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından dünya standartlarına uygun stadyumlar yapılmaktadır. Son 3 yıldır bu proje kapsamında birçok stadyum tamamlanmış ve taraftarı ile buluşturulmuştur. Birçoğunun da çok kısa sürede bitirilmesi ve faaliyete geçmesi hedefleniyor. Şu sıralar şehrimizde stadyum yapımı gündemde olsa da kesin bir sonuç ortaya çıkmıyor. Şehrimizde mevcut bulunan “Kastamonu Gazi Stadı” ilk inşa edildiğinde Türkiye’nin, sağlam zemini ve bulunduğu yer açısından en iyi...