15 / 05 / 2024

Kaşüstü Vardallar Center ev fiyatları

Kaşüstü Vardallar Center ev fiyatları

Kaşüstü Vardallar Center ev fiyatları 360 bin liradan başlıyor. Vardallar Center projesi 2017'nin ilk yarısında teslim ediliyor...

Happy Center’da Ace çamaşır suyu 36,50 TL’ye, konsantre yumuşatıcı 42,95 TL’ye, tuvalet kağıdı 79,95 TL’ye düştü!

Happy Center, 20 Kasım’a kadar sürecek yeni indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre, Ace çamaşır suyu 36,50 TL’ye, konsantre yumuşatıcı 42,95 TL’ye, tuvalet kağıdı 79,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 11 Ekim 2023 fiyat listesi...

Happy Center’da Persil matik 149,95 TL’ye, kağıt havlu 44,90 TL’ye, süzme peynir 69,95 TL’ye düştü!

Happy Center’da 6 Kasım’a kadar dev indirimli ürünler raflarda olacak. Persil matik 149,95 TL’ye, kağıt havlu 44,90 TL’ye, süzme peynir 69,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 2 Ekim 2023 fiyat listesi...

Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022?

Ev tapusu eğer mülk sahibinin üstüne değilse, durum tapuya gidilerek çözüme kavuşturulmalıdır. Peki Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022? İşte detaylar!

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2022? 65 yaş üstü maaşı kaç ayda bir alınır?

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2022? 65 yaş üstü maaşı kaç ayda bir alınır? soruları vatandaşlar tarafından yanıt aranmaktadır. İşte merak edilen o yanıtlar…

Mini Clubman fiyatları kaç lira? Olağanüstü donanımlı ve çok yönlü! İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen otomobillerden biri olan Mini Cooper Clubman Temmuz ayı fiyatları merakla araştırılıyor. Peki olağanüstü donanımlı ve çok yönlü olan Mini Clubman fiyatları kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TOGG üst yöneticisi yeni çıkacak araçla ilgili fiyat açıklaması yaptı! Araç kaç liradan satılacak

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un 2023 Mart ayında pazara çıktığında kaç liradan satılacağı merak ediliyor. TOGG üst yöneticisi Gürcan Karakaş, aracın fiyatının nasıl şekilleneceğini ilk kez açıkladı.

Doğu Karadeniz’de konut satışları yeniden canlandı!

Pandemi süreci ile Trabzon konut piyasasına yabancı ilgisi düşerken düşük faiz oranları özellikle Çukurcayır, Kaşüstü, Söğütlü ve Beşirli gibi yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde talebin arttığı kaydediliyor.

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.

Trabzon'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Trabzon İli, Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesi, Yalı Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 18 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trabzon Aurum Hotels icradan 18.2 milyon TL'ye satılıyor!

Trabzon İcra Dairesi, Trabzon ili Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde bulunan Aurum Hotels'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 18 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı yıkıldı!

Fatih'te, Bizans dönemine ait İrine Kulesi'nin bitişiğinde bulunan tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı, belediye ekipleri tarafından balyoz kullanılarak yıkıldı.

Kaşmir Yapı'dan 2 yeni proje!

Ankara, Kaşmir Yapı A.Ş. güvencesinde iki yeni proje ile tanışıyor. Eryaman’ın benzersiz lokasyonunda konumlanan Kaşmir Mavi Orkide; ferah ve modern daireleri, Göksu Parkı’nın en yakınında konumlanmasıyla, yanı başında yer alan Kaşmir Center AVM ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.

Büyükçekmece’de kaçak hafriyata geçit yok!

Büyükçekmece Belediyesi kaçak hafriyat dökümüne geçit vermiyor. Belediye bu kapsamda ilçe sınırları içerisine kaçak döküm yapan hafriyat araçları suçüstü yakaladı ve polise teslim etti.

Kaşüstü Vardallar Center ev fiyatları Haberi

Kaşüstü Vardallar Center ev fiyatları


Trabzon Kaşüstü bölgesinde yükselen Vardallar Center projesi Vardallar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Vardallar Center Kaşüstü projesi 107 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor.


Vardallar Center Trabzon projesinde dükkanların büyüklükleri 93 metrekare ile 3000 metrekare arasında, dairelerin büyüklükleri 104 metrekare ile 480 metrekare arasında değişiyor.


Kaşüstü Vardallar Center ev fiyatları 360 bin lira ile 1 milyon 200 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Vardallar Center projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'ler yer alıyor.


Vardallar Center Kaşüstü projesinde daire teslimlerinin Mayıs 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. Vardallar Center projesinde otopark, spor merkezi, fitness, sauna, yüzme havuzu, kuaför, kreş gibi sosyal imkanlar bulunuyor.




Tel: 0462 341 43 33

Web: http://vardallarinsaat.com/

Gülcihan...