16 / 05 / 2024

kat bahçeli villa

kat bahçeli villa

İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’de 46 lüks villadan oluşan İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy'ü 400 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 23 villa! Yüzde 33 peşinatla 36 ay taksit fırsatı!

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet projesindeki son 23 villanın satışı devam ediyor. Bahçeli Yaşam Konakları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. 

Bahçeli konutlara pandemi piyangosu!

Bahçeli konutlara olan rağbet, Kovid-19 salgınında zirveye çıktı. Son 1.5 senede daha büyük, balkonlu ve müstakil bahçeli konut satışları uçuşa geçerken, bu evlerin fiyatları diğer konutlara göre 2 kat arttı. 

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli atıldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan Nehri üzerinde yaptırılacak olan "Devlet Bahçeli Köprüsünün" temel atma törenine katıldı.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart'ta atılacak!

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yapmayı vaad ettiği 6 büyük projesinden biri olan Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart'ta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımı ile atılacak.

Türk toplumunun hayali bahçeli havuzlu villa!

Türk toplumunun en büyük hayali bahçeli ve havuzlu bir villada oturmak. Ev eşyasında birinci tercih ise hiç tartışmasız televizyon. Aksigorta'nın araştırması, Yöntem Araştırma tarafından yüz yüze anket tekniğiyle yapıldı.

Dekar Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye bahçeli ev!

Ulaşılabilir fiyatlara bahçeli ev konseptiyle yaptığı projeleri sürdüren Dekar DK, Bahçeşehir’deki yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler’in birinci kısmında yer alan 228 evin satışına başladı. Projenin tamamı ise 650 bahçeli evden oluşacak.

Dekar DK Bahçeli evlerin metrekaresi 3.500 TL!

Dekar DK'nin yeni projesi ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev hayalini gerçeğe dönüştürülecek şekilde tasarlandı. Toplamda 650 bahçeli evden oluşacak yeni proje Dekar Asmalı Bahçeler satışa sunuluyor.

Orta gelirliye Dekar Asmalı Bahçeler'de 450 bin liraya bahçeli ev!

Dekar DK, Bahçeşehir’deki yeni projesi 648 evden oluşan Dekar Asmalı Bahçeler’i 450 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Şirket, bahçeli ev konseptinin lokomotifi olmak amacında...

kat bahçeli villa Haberi

kat bahçeli villa

İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’de hayata geçireceği ve toplam 46 lüks villadan oluşan İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy isimli yeni projelerini basına tanıttı.


Yüzde 70 peyzaj alanına ve 600 metrekare sosyal alana sahip İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy villaları, Zekeriyaköy bölgesinde çatı dubleksi tipinde kat bahçesine sahip olan tek proje olacak. 46 villadan oluşacak İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerinin inşaatına Haziran 2012’de başlanması ve 18 ayda tamamlanmasını hedefleniyor.


İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras, “Şu anda aktif olarak İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerinin satışlarını gerçekleştiriyoruz. Ön lansman sonrası projelerimizin yaklaşık %40’ının satışını gerçekleştirdik. Zekeriyaköy projesiyle 30 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra Levent bölgesinde, Levent Life 2 projesi de gündemimizde bulunuyor....