29 / 04 / 2024

İmaj İnşaat, Zekeriyaköy'de kat bahçeli villaları 400 bin dolardan satışa çıkardı!

 İmaj İnşaat, Zekeriyaköy'de kat bahçeli villaları 400 bin dolardan satışa çıkardı!

İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’de 46 lüks villadan oluşan İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy'ü 400 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı



İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’de hayata geçireceği ve toplam 46 lüks villadan oluşan İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy isimli yeni projelerini basına tanıttı.


Yüzde 70 peyzaj alanına ve 600 metrekare sosyal alana sahip İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy villaları, Zekeriyaköy bölgesinde çatı dubleksi tipinde kat bahçesine sahip olan tek proje olacak. 46 villadan oluşacak İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerinin inşaatına Haziran 2012’de başlanması ve 18 ayda tamamlanmasını hedefleniyor.


İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras, “Şu anda aktif olarak İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerinin satışlarını gerçekleştiriyoruz. Ön lansman sonrası projelerimizin yaklaşık %40’ının satışını gerçekleştirdik. Zekeriyaköy projesiyle 30 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra Levent bölgesinde, Levent Life 2 projesi de gündemimizde bulunuyor. 2012 Aralık ayında hayata geçirmeyi planladığımız ve görüşmeleri devam eden Kağıthane’deki 3 yeni projemizle bu sayının daha da artacağını öngörüyoruz. Önümüzdeki ilk 5 yıllık hedefimiz 2.200 adet konut, ikinci 5 yıllık hedefimiz ise 5.000 adet konut üretmek. Ayrıca gelecek 10 yıl içinde Bursa da dahil İstanbul dışı bazı özel lokasyonlarda, ofis ve otel projelerinde de var olmayı planlıyoruz” dedi.


Aras, projelerinin yeşil alanda ve ikiz villa formatında olması nedeniyle kişiye özel ve lüks bir yaşam alanı sağladığını, projede inşaat kalitesinin yanısıra teknolojinin de kullanımına önem verdiklerini belirterek, daha önce Levent Life 1 projesinde de kullandıkları 'akıllı ev' teknolojisini, bundan sonraki projelerinde de kullanmayı hedeflediklerini belirtti.


Projede müstakil villa, ikiz villa, bahçe dubleksi ve kat bahçeli çatı dubleksi olarak alternatifler bulunduğunu belirten Hasan Aras, 400 bin – 1 milyon 250 bin USD fiyat aralığında, villa tipi yapıda, 2+1’den 5+1’e kadar dubleks ve çeşitli özellikteki villa seçenekleri içeren Zekeriyaköy projesinin 600 metrekarelik sosyal alanı içinde açık yüzme havuzu, mini aquapark, sauna ve buhar odası, yürüyüş parkuru ve fitness merkezi, karaoke salonu, oyun odası, 20 kişilik özel cep sinema, mini golf, mini futbol sahası, basketbol ve tenis sahaları gibi çeşitli sosyal tesislerin bulunduğunu belirtti.




Geri Dön