21 / 05 / 2024

Kat Emlak kimin

Kat Emlak kimin

Kat Emlak Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Avucan tarafından kuruldu. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının getiri oranı yüzde 10,95216!   

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 2. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 10,95216 olarak belirlenmiş olup, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,73054 olarak belirlendi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2. kira getiri oranı yüzde 10,95216!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 2. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 10,95216 olarak belirlenmiş olup, 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,73054 olarak belirlendi. 

Emlak Katılım, Kaynarca şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul’da bir yeni şubeyi daha hizmete açtı. Şube yatırımlarını hızlandıran Emlak Katılım, Kaynarca şubesi ile İstanbul’da 23, Türkiye genelinde ise 48 şubeye ulaştı. Emlak Katılım yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirecek.

Emlak Katılım Ankara’ya iki yeni şube açtı!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, Ankara’da Kızılay ve Sincan şubelerini hizmete açtı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası itfası! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından TRDEVKSA2048 ISIN kodlu, 90 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikasının itfası tamamlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama 153.3 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından 33 gün vadeli, 153 milyon 343 bin TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından 2 adet ayrı ayrı 300 milyon TL nominal tutarlarda kira sertifikası ihraçları için Sermaye Piyasası Kurulu'na 8 Aralık 2020 tarihinde yapmış olduğumuz Tertip İhraç başvuruları Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama 100 milyon TL'lik kira sertifikası sattı! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKSA2055 ISIN kodlu, 65 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının itfası tamam...

Emlak Katılım'dan müşterilerine 'e-şube' hizmeti!

Şubeleşme çalışmalarını hızlandıran ve yılsonuna kadar 50 şube açmayı planlayan Emlak Katılım, aynı zamanda hayata geçirdiği "e-şube" ile müşterilerine tüm bankacılık hizmetlerini bir arada sunuyor.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 51 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 51 milyon TL nominal tutarlı, 60 gün vadeli yurt içi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 105.1 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 105 milyon 83 bin TL nominal tutarlı 45 gün vadeli kira sertifikasının satışı tamamlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 119.8 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın  119 milyon 800 bin TL nominal tutarlı 47 gün vadeli kira sertifikasının itfası gerçekleştirildi.

Kat Emlak kimin Haberi

Kat Emlak kimin

Kat Emlak Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Avucan tarafından kuruldu. 

Kat Emlak Yönetim Anonim Şirketi konusu:
Emlak Müşavirliği Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, komisyonculuğunu yapmak, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek, şirket veya başkası namına alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Yabancıların mal edinme...