27 / 04 / 2024

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.



Türkiye’nin dört bir tarafında şube açma çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, Adana’da ikinci şubesini de  açtı. Yeni şubesini  Adana  Küçüksaat’te hizmete açan Emlak Katılım, gerek şube ağı gerekse Emlak Katılım “e-şube” ile müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetlerini ulaştırmayı planlıyor. Yeni şubesiyle 46 noktaya ulaşan Emlak Katılım, 2020 yılı sonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

Adana’da ikinci şubelerini açmaktan duydukları mutluluğa değinen Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktaları olmakla birlikte, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğindedir. Şube ağımızı genişletmeyi önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz. Adana’da ikinci şubemizi açmaktan dolayı çok mutluyuz. Burada müşterilerimizin farklılaşan finansal ihtiyaçlarına katılım bankacılığı ilkeleriyle ürettiğimiz hizmetlerle yanıt vermeyi hedefliyoruz. Adana, Türkiye’nin en büyük metropollerinden biri olup ülkenin önde gelen ticaret ve kültür merkezlerinden birisidir. Türkiye'de en üst sıralarda yer alan 500 sanayi firmasının 11'ine ev sahipliği yapan Adana’nın ekonomisine, iş adamlarına, güzel insanlarına katkı sağlamak ve desteklemek için, Adana’nın ve ülkemizin büyüyen ekonomisinde yol arkadaşı olmak için hizmetindeyiz. Bu sayede yerel ekonomiye de katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Adana Küçüksaat şubemizin bölge halkına ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


Şube ağı 46 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Esenyurt, Gebze, Ankara,  Ankara  (Ostim), Sincan, Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Adana Küçüksaat, Konya, Konya Büsan, Antalya ve Sivas şubeleriyle hizmet vermeyi sürdürüyor.

 

Emlak Katılım'dan müşterilerine 'e-şube' hizmeti!


Geri Dön