04 / 05 / 2024

kat mülkiyetinde yönetim planı

kat mülkiyetinde yönetim planı

Kat mülkiyeti yönetim planı, taşınmazın sahipleri tarafından 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanununun 12.maddesi gereğince düzenleniyor. Kat Mülkiyeti Kanunu ile yönetim planı tüm kat maliklerini ve bağımsız bölümü satın alan kişileri ilgilendiriyor...

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Avucan tarafından kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Korhan Kurdoğlu yeniden Ata GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Kat irtifakı yönetim planı örneği 2021!

Kat irtifakı yönetim planı nedir? Kat irtifakı yönetim planı olur mu? Kat irtifakı yönetim planı neden kurulur? Kat irtifakı yönetim planı örneği 2021 nasıl hazırlanır? İşte tüm merak edilen soruların cevapları...

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından, Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu komite üyeleri belirlendi. 

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Apartmanda kedi köpek besleyenler dikkat! TBMM'ye sunuldu!

CHP’li vekil Mahmut Tanal, kat mülkiyeti yönetim planıyla, site ve apartmanda yaşayanların hayvan beslemelerinin keyfi olarak yasaklanmasına karşı TBMM’ye kanun teklifi sundu.

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçti! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu üyeleri...

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

kat mülkiyetinde yönetim planı Haberi

kat mülkiyetinde yönetim planı


Kat mülkiyeti yönetim planı Kat Mülkiyeti Kanunu'nda şu şekilde açıklanıyor:


A- GENEL HÜKÜMLER : 


A.1- Bu yönetim planı İstanbul, Zeytinburnu, ………. Mahallesi, ……… Sokakta bulunan ….. kapı numaralı …. pafta, ….. ada ve ….. parsel sayılı taşınmazın malikleri tarafından 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanununun 12.maddesi gereğince düzenlenmiş ve oybirliği ile kabul edilerek imzalanmıştır. 


A.2- Yönetim planı taşınmazdaki kat maliklerini, kat malikinin ölümü halinde mirasçılarını, bir bağımsız bölümü kat malikinden satın alan veya başka bir yolla edinen tüm şahısları bağlar. 


A.3- Ana taşınmaz bir bodrum, bir zemin, beş normal kattan oluşmakta ve taşınmazın bodrum katında kalorifer dairesi, su deposu-hidrofor ve sığınak alanı, zemin katında dört işyeri, normal katlarda ise onbeş daire bulunmaktadır. İşyerleri bu yönetim planında belirlenen şekilde, daireler ise konut olarak kullanılır; başka...