08 / 05 / 2024

katal inşaat mavişehir

katal inşaat mavişehir

Geçtiğimiz yıllarda mahkemelik olan Mavişehir bölgesine yönelik olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı 1/5000 ölçekli yeni imar planlarına meslek odaları, vatandaşlar, yatırımcılar ve ilçe belediyesinden itiraz yağdı.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Katal İnşaat Menemen projesi teslim tarihi!

Katal İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'nde yeni projesine başlıyor. Katal İnşaat Menemen projesinde inşaat çalışmalarının ortalama 36 ay sürmesi planlanıyor..

Katal İnşaat Menemen projesi ile 262 konut geliyor! Yeni proje!

Katal İnşaat, İzmir'de yeni konut projesine başlıyor. 262 konuttan meydana gelecek projesi için kolları sıvayan Katal İnşaat, daireleri 2021'de teslim edecek..

Livin’İzmir: Cengiz İnşaat Mavişehir projesinin adı belli oldu!

Değerli İzmir'e değerli yaşam sloganıyla tanıtılan Livin’İzmir projesinin lansmanı 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Aypark Residence Katal İnşaat Karşıyaka fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Aypark Residence projesinde 217 daire yer alıyor. Projede daire alanları 120 metrekareden başlıyor. İşte Aypark Residence Katal İnşaat Karşıyaka fiyat listesi...

Bilal Doğan: Mavişehir Opera Salonu inşaatı bizi kaygılandırıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 16 Aralık'ta ihalesi yapılacak olan Karşıyaka Mavişehir'deki Opera Salonu inşaatı ile ilgili kaygılı olduklarını söyledi.

Polatyol İnşaat Eston Şehir Mahallem satılık!

Polatyol İnşaat Eston Şehir Mahallem satılık daire tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

katal inşaat mavişehir Haberi

katal inşaat mavişehir


İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve şehircilik Bakanlığı arasında 2012 yılından bu yana yaşanan plan krizi bir türlü dinmek bilmiyor. Geçtiğimiz yıllarda mahkemelik olan Mavişehir bölgesine yönelik olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı 1/5000 ölçekli yeni imar planlarına meslek odaları, vatandaşlar, yatırımcılar ve ilçe belediyesinden itiraz yağdı. Egepostasmm haberine göre askı süresi içerisinde 14 ayrı itiraz gelen planlarla ilgili nihai sonuç önümüzdeki ay içerisinde belli olacak. Bostanlı-Mavişehir Mevkii'nde, "Toplu Konut Alanı" ilan edilen alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planlarına başta yöredeki hak sahipleri olmak üzere, Mavişehir Çevre Platformu, TMMOB Şehir Plancıları Odası, TMMOB Mimarlar Odası, Karşıyaka Belediyesi çeşitli gerekçelerle itirazlarını sundu. 



Tartışmalı Arazi için de itiraz 


Bölgede yeni gökdelenlerin önünü açan planlarda yapılan değişikliklere yeşil alanların kaldırılacağı ve yapılaşmanın önünün açıldığı gerekçesi...