29 / 04 / 2024

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.



Eskişehir, Bozüyük’te 2005 senesinde temelleri atılan Aryap İnşaat, kurulduğu günden bu yana ürettiği lüks konut ve işyeri projeleri ile büyümeye devam ediyor. Kurulduğu günden bu zaman kadar 1000’den fazla konut ve işyeri projesine imza atan şirket, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Eskişehir Bozüyük’te 2005 yılında temelleri atılan Aryap İnşaat, kurulduğu günden bu yana ürettiği lüks konut ve işyeri projeleriyle büyümeye devam ediyor. Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörünün önemli markaları arasında yer alan firma, nitelikli projelere imza atarak çıtaya da arttırmayı hedefliyor.

Yaklaşık olarak 20 senelik tecrübeleri ve bugüne kadar hayata geçirdikleri birçok proje ile kendilerini kanıtladıklarını belirten Aryap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bülbül, geçmişte birçok sektörde faaliyet gösterirken son senelerde tüm kaynaklarını inşaat sektörüne yönlendirdiklerini kaydetti. Diğer iş kollarındaki hizmetlerine son vererek inşaata yönelik uzmanlıklarını artırdıklarını kaydeden Bülbül, Eskişehir ve Bursa’da lüks projeler geliştirerek büyümeye odaklandıklarını dile getirdi. Aryap İnşaat olarak güvenilir, sağlam ve katma değeri yüksek orta ve büyük ölçekli birçok proje ürettiklerini aktaran Ahmet Bülbül, “Yaratıcılık ve inovasyonu önde planda tutarak gerçekleştirdiğimiz ciddi yatırımlarla bugüne kadar birçok konut, AVM, rezidans ve işyeri projesine imza attık.  Projelerimizi sürdürülebilirlik ilkelerine dayalı olarak tasarlayarak çevreye saygılı inşaat uygulamaları ile gerçekleştiriyoruz. Yeşil bina standartlarına uygun projeler geliştirme konusunda öncü olduğumuzu söyleyebilirim” dedi.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

BURSA'DA 'VİTRİN' PROJESİ TESLİM EDİLİYOR

Ayrıca, devam eden birçok projeleri olduğu kaydeden Bülbül, “Eskişehir’deki yapmış olduğumuz çalışmalarımıza bakıldığında yaklaşık 1000 konut hacmine kadar ulaştık. Bunların bir kısmı teslim bir kısmı ise inşaat aşamasında. Ayrıca 2024 yılının ilk çeyreğinde  tamamlamayı hedeflediğimiz bir AVM projemiz de bulunuyor. Bursa’da ise 40 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve içerisinde 150 daire ile 11 işyerini barından lüks konseptli ‘Vitrin’ projemizi tamamlayarak kısa süre önce teslimatına başladık” ifade etti.  

İnşaat teknolojileri konusunda güncel kalmaya ve en son teknikleri projelerine entegre etmeye özen gösterdiklerinin altını çizen Bülbül, sözlerine şöyle devam etti: “Firmamız, inşaat sektöründe lider olan teknoloji ve malzeme sağlayıcıları ile iş birliği yapmaktadır. Özellikle inşaat malzemeleri, ekipman ve teknoloji konusunda uzman firmalarla yakın ilişkiler geliştirmekteyiz. Bu iş birlikleri, projelerimizi daha kaliteli ve verimli hale getirmemize yardımcı oluyor. İnşaat projelerimizde kullandığımız kalıp malzemeleri ve inşaat sistemleri, yüksek kalite ve dayanıklılık standartlarına sahiptir. Bu sistemler, hızlı ve güvenilir inşaat süreçleri sağlar. Özellikle betonarme yapılar için gelişmiş kalıp sistemleri kullanıyoruz. Öte yandan,  enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik hedeflerimize uygun olarak tasarlanmış sistemlere öncelik veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aryap Kenttsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 


Geri Dön