08 / 07 / 2024

Katarlı Al Hassan Group

Katarlı Al Hassan Group

Katarlı Al Hassan Group'un ortaklığında kurulan BBMRED' in Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Yetki Türkiye'de 2014 yılı içerisinde 175 milyon dolarlık yatırım için hazırlıklarının tamamlandığını belirtti...

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Muğla Bodrum'daki sit arazisi Katarlılara satılacak iddiası!

Muğla Bodrum'a bağlı Ortakent Mahallesi’nde daha önceden 3. Derece Doğal Sit Alanı olarak tescillenen, fakat pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile imara açılan 1.1 milyon metrekarelik arazinin Katarlılara satılacağı iddia edildi.

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Burj Al Babas projesinde devir iddiası!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde şato tipi mimarisiyle tepki çeken, Burj Al Babas projesinin Katarlı bir firmaya sermaye devrinin yapılmak üzere olduğu iddia edildi.

Al Retal İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Retal İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Rasha Abojıb ve Hassan Alhakım ortaklığında kuruldu. 

Katarlı şirket Türkiye'den 100 milyon dolarlık alım yapacak!

Tekzen ile Katar'ın en büyük perakendecisi Al Meera Holding arasında imzalanan stratejik iş birliği anlaşması kapsamında katarlı şirketin ilk yıl 100 milyon dolara varan alım yapması bekleniyor.

Katarlılar, Türkiye'den emlak alıyor!

Bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu belirtti...

Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile ortak oldu!

İnşaat, gayrimenkul gibi alanlarda hizmet veren Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile 700 milyon dolarlık ortaklıklık anlaşması imzaladı. Katar’ın altyapı projeleri için Türkiye’den malzeme alımı yapılacak.

Al Dawlıyah İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Al Dawlıyah İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Adel Hassan Alı ve A.A.Ahmed Elsharkawy ortaklığında kuruldu. 

Katarlı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani Bodrum'dan arsa aldı!

Katarlı iş adamı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani, Bodrum';dan 1,5 dönüm arsa aldı. İş adamı bu arsaya 800 bin lira ödedi.

beIN Media Group, Digitürk'ü satın alıyor!

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Katarlı Al Hassan Group Haberi

Katarlı Al Hassan Group

Katarlı Al Hassan Group'un ortaklığında kurulan BBMRED'in Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Yetki Türkiye'de 2014 yılı içerisinde 175 milyon dolarlık yatırım için hazırlıklarının tamamlandığını ve nitelikli öğrenci yurtlan geliştirip işletmek ile ilgili çalışmalarının mevcut olduğunu söyledi. 


Bahadır Yetki, BBMRED'in 2013 Mayıs ayında uluslararası taahhüt ve gayrimenkul geliştirme sektörlerinde 20 yılı aşkın üst düzey yönetim tecrübesi sahibi Türk profesyonel Mehmet Özdemir ve kendisi ile Katar'ın önde gelen gruplarından Al Hassan Group Yönetim Kurulu Başkanı Jumah Eisa Al Hassan Al Mohannadi tarafından kurulduğunu söyledi. 


Amaçlarının gayrimenkul geliştirme sektörüne doğrudan yatırım yaparken, yatırım platformları ile Türkiye'de finansal ve stratejik açığı bulunan projelerin hayata geçmesine imkan sağlamak olduğunu belirten Yetki, "Bizim çatısını kurduğumuz ve kaynak aktarımı yapacağımız platformlara başta Katar ve Körfez ülkelerinden olmak üzere uluslararası...