28 / 04 / 2024

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...



Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye sattığı öğrenildi. Sır gibi saklana satış ise İngiliz medyası tarafından duyuruldu. Al-Hajri'nin oteli 800 milyon Sterlin'e aldığı ileri sürüldü. 

Sözcü'de yer alan habere göre; ünlü İngiliz milyarderler Barclay kardeşlere ait olan ve Londra’nın efsane oteli The Ritz’in gizli alıcısının Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri olduğu öğrenildi.

Geçen ay 800 milyon sterline satılan The Ritz otelinin alıcısının, 40 yaşındaki Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri olduğu ileri sürüldü. Otelin, önceki Katar Emiri’nin eşi Şeyha Moza Bint Nasser tarafından alındığına dair spekülasyonların olduğu ifade edilirken, Al Hajri'nin, şu anki Emir'in kayınbiraderi ve Pakistan Başbakanı İmran Han'ın da arkadaşı olduğundan bahsedildi. 

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz i 800 milyon Sterlin e satın aldı!

“OTEL SAHİBİ OLMAK BİR AYRICALIK”

Londra toplumu tarafından sevilen bir iş adamı olan Al-Hajri’nin, “İkonik Ritz otelinin sahibi olmak bir ayrıcalık” şeklinde konuştuğu dile getirildi. Ayrıca Al-Hajri'nin, koronavirüs sebebiyle kapalı olan 136 yatak odalı otelin çalışanlarına tam maaş ödeneceği sözünü verdiği ortaya çıktı. 

The Ritz’in kraliyet ailesinin favori mekanlarından biri olduğuna dikkat çekilirken, Prens Charles’ın Camilla Parker Bowles ile ilk kez halk önüne çıkmak için bu oteli tercih ettiği, otelde çalışanları için Noel partileri düzenlediği ve ayrıca kraliçenin vefat eden annesinin de burada favori bir masasının olduğu vurgulandı. 

Bill Gates Kaliforniya'dan 43 milyon dolara ev aldı! 

Prens Harry ve Meghan Markle, Mel Gibson'ın evini satın aldı!


Geri Dön