13 / 05 / 2024

Abdulhadi Mana Al-Hajri The Ritz Londra

Abdulhadi Mana Al-Hajri The Ritz Londra

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

İşte dünyanın en pahalı yalısı!

İki hafta önce Türkiye’yi ziyaret eden Katar Emiri Şeyh Temim'in eşi, Katar kraliçesi Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri İstanbul’da Erbilgin Yalısı’nı beğendi. İşte Erbilgin Yalısı'nın içinden kareler...

Boğaz'ın en pahalı yalısı Katarlılara gitti!

Türkiye’nin en pahalı evi olarak bilinen Erbilginler Yalısı satıldı. Sarıyer Yeniköy’deki yalıyı, 100 milyon Euro’ya Katarlı ünlü işadamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri satın aldı.

Erbilginler Yalısı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı.

Türkiye'nin en pahalı evi Katarlı bir iş adamına satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı..

Erbilginler Yalısı 300 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye’nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon Euro’ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri’ye satıldı. Bu rekor satış emlak sektöründe dünya sıralamasında en pahalı ev satışı olarak kayıtlara geçti.

Dardanelles Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanelles Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Esentepe, Büyükdere Caddesi, Astoria A Kule'de kuruldu.

Keller Williams, Türkiye pazarındaki yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor!

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Türkiye pazarındaki yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor. Şirket, 2014 yılı sonuna kadar 12 bölge müdürlüğü ile 250 danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Abdulhadi Mana Al-Hajri The Ritz Londra Haberi

Abdulhadi Mana Al-Hajri The Ritz Londra

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye sattığı öğrenildi. Sır gibi saklana satış ise İngiliz medyası tarafından duyuruldu. Al-Hajri'nin oteli 800 milyon Sterlin'e aldığı ileri sürüldü. 

Sözcü'de yer alan habere göre; ünlü İngiliz milyarderler Barclay kardeşlere ait olan ve Londra’nın efsane oteli The Ritz’in gizli alıcısının Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri olduğu öğrenildi.

Geçen ay 800 milyon sterline satılan The Ritz otelinin alıcısının, 40 yaşındaki Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri olduğu ileri sürüldü. Otelin, önceki Katar Emiri’nin eşi Şeyha Moza Bint Nasser tarafından alındığına dair spekülasyonların olduğu ifade edilirken, Al Hajri'nin, şu anki Emir'in kayınbiraderi ve Pakistan Başbakanı İmran Han'ın da arkadaşı olduğundan bahsedildi. 

“OTEL SAHİBİ OLMAK BİR AYRICALIK”

Londra toplumu...