05 / 05 / 2024

katerina baranov

katerina baranov

Rus seyahat acentesi, Side antik kentinin Moskova ve St. Peterburg'da tanıtımına yönelik çalışmasını tamamladı. Tanıtım, tarih, kültür ve arkeoloji alanlarına yönelik çalışmaların fotoğraflarla anlatımını kapsıyor...

Sarıkamış'taki Katerina Köşkü turizme kazandırılacak!

Sarıkamış'ta Rus işgali döneminde Çar 2. Nikola tarafından yaptırılan 119 yıllık av köşkü ile müştemilatının otel olarak kullanılabilmesi için tahsis başvurusunda bulunan firma, ön izin belgesi aldı.

Kars Sarıkamış'taki Katerina Köşkü otel mi olacak?

Rus işgali altında kalan Sarıkamış’ta o dönem Rus Çarı 2. Nikola tarafından yaptırılan ve yöre halkı tarafından ‘Katerina Köşkü’ olarak bilinen ve kaderine terk edilen tarihi av köşkü, yıkılmamak için adete direniyor.

Katerina Köşkü 50 yataklı otel olacak!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Rus Çarı 2. Nikola tarafından yaptırılan ve yöre sakinlerince "Katerina Köşkü" olarak anılan 119 yıllık av köşkü turizme hizmet verecek.

Sarıkamış'taki Katerina Köşkü otel oluyor!

Sarıkamış ilçesinde Rus işgali döneminde Çar 2. Nikola tarafından yaptırılan tarihi av köşkü, restorasyonu yaptırılıp 50 yataklı otel olarak turizme kazandırılacak.

Sarıkamış Katerina Köşkü turizme kazandırılacak!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Rus işgali döneminde Çar 2. Nikola tarafından yaptırılan 119 yıllık av köşkü ile müştemilatının restorasyonu ve otel olarak kullanılabilmesi için tahsis başvurusunda bulunan firma, ön izin belgesi aldı.

Sarıkamış Katerina Av Köşkü yıkılıyor!

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Katerina Av Köşkü’ bakımsızlık ve sahipsizlikten dolayı yıkılıyor. Katerina Köşkü, otel yapılması için proje hazırlanmış ve ihaleye çıkarılmış ve ilgi görmemişti.

Kars'ta tarihi mekanlar turizme açılıyor!

Ani Antik kenti, Kars Kalesi, Hasan Harakani Türbesi, Fethiye Cami, Kars Müzesi, Havariler Kilisesi, Katerina Köşkü'nün yer aldığı tarihi mekanlara sahip olan Kars'ta, turizmin 12 aya yayılması hedefleniyor.

Kars'ın tarihi mekanları turizme kazandırılacak!

Ani Antik kenti, Kars Kalesi, Hasan Harakani Türbesi, Fethiye Cami, Kars Müzesi, Havariler Kilisesi, Katerina Köşkü'nün yer aldığı tarihi mekanlara sahip olan Kars'ta, turizmin 12 aya yayılması hedefleniyor.

Katerina ile Şişman Köşkü, restore edilecek!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Rus Çarı 2. Nikola'nın av köşkü olarak kullanılmak üzere yaptırdığı 118 yıllık Katerina ile Şişman Köşkü'nün, gerçekleştirilecek ihale sonunda restore edilmesi sağlanacak..

Sarıkamış'ta Katerina ile Şişman Köşkü, restore edilecek!

Sarıkamış'ta Rus Çarı 2. Nikola tarafından yaptırılan 118 yıllık Katerina ile Şişman Köşkünün, gerçekleştirilecek ihale sonunda restore edilmesi sağlanacak. Köşklerin restorasyonu ve otel yapımı için başvurular 8 Ağustos'ta sona erecek.

Katerina Köşkü otel oluyor!

Sarıkamış ilçesinde çivi kullanılmadan 1896 yılında Rus Çarı 2. Nikola tarafından yaptırılan Katerina Köşkü' nün restorasyonunun tamamlanmasının ardından butik otel olarak faaliyet göstermesi planlanıyor.

Rus Turizmci Baranov: Türkiye inanç turizmi potansiyeli tam değerlendiremiyor!

Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Andrey Baranov, Antalya' nın Manavgat ilçesine bağlı dünyaca ünlü turizm beldesinde bir restoranda 2014 yılı için turizm değerlendirmesinde bulundu...

Rus turistlerin inanç turlarına ilgisi arttı!

Rus turistlerin inanç turlarında bir önceki yıla göre yüzde 100 oranında artış olduğu görüldü. Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Natalia Baranov geçen yıl 10 bin Rus'un inanç turuna katıldığını söyledi...

katerina baranov Haberi

katerina baranov

Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Katerina Baranov, "Seyahat acentemiz kültür, tarih, arkeoloji ve inanç turizmine yönelik hizmet veriyor. Son 3 yıldır Rus turistlerin kültür turizmi kapsamında Side'ye ilgileri arttı. Müşteri yoğunluğunuz genelde Moskova ve St. Petesrburg'daki entelektüel turistler. 


Entelektüel turistler genelde Türkiye'deki tarihi ören yerlerine ilgi gösteriyor. Bu konuda Antalya sahil turizminde hem de kültür, tarih ve arkeoloji turizminde bir bütün oluşturuyor" dedi. 

us seyahat acentesi, Side antik kentinin Moskova ve St.Peterburg'da tanıtımına yönelik fotoğraflarla çalışmasını tamamladı. Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Katerina Baranov, Side'de kültür, tarih ve arkeoloji turizminin tanıtımına yönelik çalışmaları tamamladıklarını söyledi. 


FOTOĞRAF ÇALIŞMASI


Antik kentte fotoğraflama çalışmasını Rus fotoğrafçı Natalia ve Rus turistlerle birlikte yaptıklarını belirten Baranov, çekimleri Apollon Tapmağı, antik tiyatro, büyük hamam, Athena...